Μέχρι θανάτου γρονθοκοπήθηκε σε κλαμπ της Ρουμανίας ο 23χρονος Αμερικάνος μπασκετμπολίστας, Τσόσνι Χάρντι. Ο απόφοιτος του Σέικρεντ Χαρτ του Κονέκτικατ, που αγωνιζόταν στη CSS Γκιούργκιου, βρέθηκε σε μπαρ για να πανηγυρίσει μαζί με συμπαίκτες του τη νίκη της ομάδας τους επί της Ντιναμό Βουκουρεστίου. Σε από καυγά που ξέσπασε, ωστόσο, υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο 23χρονος υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση, αλλά δεν άντεξε και την Κυριακή (9/10) άφησε την τελευταία του πνοή. Η αστυνομία δεν έχει προβεί σε συλλήψεις.
Ο Ζοζέ Μουρίνιο ρωτήθηκε για το μέλλον του και αυτό που... δεν απάντησε, «φωτογραφίζει» περισσότερο από ποτέ την πιθανή επιστροφή του στη Μαδρίτη για τη Ρεάλ.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Τετάρτης (13/5, 19:30) για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την αποστολή του ντέρμπι.