Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Βιάστηκε ο Βγενόπουλος σύμφωνα με τον Τσάκα

Βιάστηκε ο Βγενόπουλος σύμφωνα με τον Τσάκα

Ο Βλάσης Τσάκας απάντησε στην ανακοίνωση του Βγενόπουλου που κάνει λόγο για «αόρατους πρίγκιπες», τονίζοντας πως ο Mr MIG βιάστηκε και θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός.

Ο Βλάσης Τσάκας απάντησε στην ανακοίνωση του Βγενόπουλου που κάνει λόγο για «αόρατους πρίγκιπες», τονίζοντας πως ο Mr MIG βιάστηκε και θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός.

Ο φερόμενος εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Σουλτάν μίλησε στον Sentra 103,3 αναφέροντας:

«Ευχαριστώ τον κύριο Βγενόπουλο, αλλά βιάστηκε. Δεν υπάρχουν παραμύθια της Χαλιμάς. Δεν γνωρίζουμε εμείς από αυτά. Η πρόταση είναι υπαρκτή, σοβαρή και απόλυτα ρεαλιστική. Λίγο υπομονή. Δεν είμαστε ούτε αόρατοι. Δεν πουλάμε παραμύθι. Αν καταλήξει σε συμφωνία είναι άλλο θέμα. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός», είπε χαρακτηριστικά.

Μέχρι το απόγευμα το πληρεξούσιο

Σε ανοικτή γραμμή βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας ο δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος με το νομικό εκπρόσωπο του πρίγκιπα Σουλτάν, Χαλέμπ Κακτάνι.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι το απόγευμα περιμένει το πληρεξούσιο που θα ανοίξει το δρόμο για τις επαφές με την πλευρά Βαρδινογιάννη για τις επαφές με τον υποψήφιο επενδυτή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο