Ο Βλάσης Τσάκας απάντησε στην ανακοίνωση του Βγενόπουλου που κάνει λόγο για «αόρατους πρίγκιπες», τονίζοντας πως ο Mr MIG βιάστηκε και θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός.
Ο Βλάσης Τσάκας απάντησε στην ανακοίνωση του Βγενόπουλου που κάνει λόγο για «αόρατους πρίγκιπες», τονίζοντας πως ο Mr MIG βιάστηκε και θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός.
Ο φερόμενος εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Σουλτάν μίλησε στον Sentra 103,3 αναφέροντας:
«Ευχαριστώ τον κύριο Βγενόπουλο, αλλά βιάστηκε. Δεν υπάρχουν παραμύθια της Χαλιμάς. Δεν γνωρίζουμε εμείς από αυτά. Η πρόταση είναι υπαρκτή, σοβαρή και απόλυτα ρεαλιστική. Λίγο υπομονή. Δεν είμαστε ούτε αόρατοι. Δεν πουλάμε παραμύθι. Αν καταλήξει σε συμφωνία είναι άλλο θέμα. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός», είπε χαρακτηριστικά.
Μέχρι το απόγευμα το πληρεξούσιο
Σε ανοικτή γραμμή βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας ο δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος με το νομικό εκπρόσωπο του πρίγκιπα Σουλτάν, Χαλέμπ Κακτάνι.
Πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι το απόγευμα περιμένει το πληρεξούσιο που θα ανοίξει το δρόμο για τις επαφές με την πλευρά Βαρδινογιάννη για τις επαφές με τον υποψήφιο επενδυτή.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας