Η στάση της Γερμανίας το κλειδί για την αντιμετώπιση της κρίσης, εκτιμά ο Τζ.Τρεμόντι
Την υιοθέτηση μιας πιο αποφασιστικής στάσης από τη Γερμανία «βλέπει» ως λύση για την οικονομική κρίση ο υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας, Τζούλιο Τρεμόντι. «Η λύση θα βρεθεί μόνο αν η Γερμανία αποφασίσει να υιοθετήσει μία λιγότερο αβέβαιη στάση και δείξει το αναγκαίο θάρρος, τη δύναμη και το όραμα που χρειάζονται για να επενδύσει περισσότερο στην Ευρώπη» είπε μιλώντας στη RAI.
Την υιοθέτηση μιας πιο αποφασιστικής στάσης από τη Γερμανία «βλέπει» ως λύση για την οικονομική κρίση ο υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας, Τζούλιο Τρεμόντι.
Μιλώντας στη RAI είπε ότι «η κατάσταση είναι πολύπλοκη σε όλο τον κόσμο, είναι πολύπλοκη στην Ευρώπη και η Ευρώπη είναι η αιτία των ανησυχιών διεθνώς».
Ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών πρόσθεσε ότι «το 2008 υπήρχε δυνατότητα περιορισμού και διαχείρισης της κρίσης. Τώρα, όμως, η κρίση αυτή επέστρεψε ως ευρωπαϊκή κρίση. Η λύση θα βρεθεί μόνο αν η Γερμανία αποφασίσει να υιοθετήσει μία λιγότερο αβέβαιη στάση και δείξει το αναγκαίο θάρρος, τη δύναμη και το όραμα που χρειάζονται για να επενδύσει περισσότερο στην Ευρώπη».
Στο μεταξύ, η πρόεδρος της Ένωσης Βιομηχάνων Ιταλίας (Confindustria), Έμμα Μαρτσεγκάλια, δήλωσε ότι «οι βιομήχανοι της χώρας πρόκειται να παρουσιάσουν σύντομα ένα μανιφέστο για την διάσωση της Ιταλίας».
Η Μαρτσεγκάλια πρόσθεσε ότι «η Ένωση Βιομηχάνων είναι έτοιμη να διαχωρίσει τις ευθύνες της από εκείνες της κυβέρνησης, διότι επιθυμεί μια πραγματική αλλαγή».
»Χρειάζεται μια ουσιαστική και άμεση τομή. Φτάνει πλέον με τις μικρές πρωτοβουλίες, δεν είμαστε διατεθειμένοι, πλέον, να παραμείνουμε σε μια κατάσταση αποτελμάτωσης» κατέληξε η επικεφαλής της Ένωσης Βιομηχάνων.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας