
Με ελεύθερη είσοδο γιορτάζει το Ίδρυμα Θεοχαράκη τις Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς
Με ελεύθερη για το κοινό είσοδο όλο το Σαββατοκύριακο γιορτάζει το Ίδρυμα Β. και Μ. Θεοχαράκη τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
Με ελεύθερη για το κοινό είσοδο όλο το Σαββατοκύριακο γιορτάζει το Ίδρυμα Β. και Μ. Θεοχαράκη τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
Σάββατο
- Ξενάγηση στην έκθεση αφιερωμένη στον Οδυσσέα Ελύτη από την Ιουλίτα Ηλιοπούλου και τον Τάκη Μαυρωτά (12:30 – 14:30).
- Διάλεξη της Ελίζας Πολυχρονιάδου: Η εικαστική δημιουργία σε εποχή οικονομικής κρίσης. Η περίπτωση της αγιογράφησης της Μητρόπολης της Άμφισσας από τον Σπύρο Παπαλουκά (18:00 – 19:00).
- Ξενάγηση στη μόνιμη έκθεση έργων Σπύρου Παπαλουκά και μύηση στη διαχείριση μίας συλλογής και στα μυστικά της προληπτικής συντήρησης των έργων τέχνης. Mε την Ελίζα Πολυχρονιάδου και την Κάτια Παπασπηλιοπούλου (19:30 – 20:30).
Κυριακή
- Παρουσίαση Παιδικού Βιβλίου: Ελάτε μέσα από πολύ παιχνίδι να σπάσουμε το μουσικό κώδικα, στον οποίο είναι γραμμένη η ιστορία ενός κοντού δράκου με δυνατά φτερά, μιας παρέας από κροκοδείλους που όλη την ώρα θέλει να παίζει και ενός σεντουκιού που κρύβει ένα αλλόκοτο μυστικό (12:00-14:00). O μουσικοπαιδαγωγός και συγγραφέας, Παναγιώτης Τσιρίδης, μας δίνει το κλειδί και οδηγίες μέσα από το βιβλίο του «Ο κώδικας του κοντού δράκου για να τα καταφέρουμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι σχέσεις ΕΕ – Τουρκίας και ο ρόλος του Βερολίνου – Τα έμμεσα «καρφιά» σε Αθήνα και Λευκωσία
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Διαψεύδει στο in η πλευρά Βάρρα ότι έκανε τη διαρροή – Πολιτική κόντρα για το εάν γνώριζε ο Βορίδης
- «Πανδοχείον η Φιλόξενη Ερημία»: Η νέα παράσταση των bizoux de kant στο Hood art space
- Λιτόχωρο: Στην εντατική τουρίστρια μετά από επίθεση αγέλης σκύλων
- Ο Μάικ ΜακΚρίντι των Pearl Jam παρουσιάζει το graphic novel «Farewell to Seasons» μετά από 20 χρόνια δουλειάς
- Τραμπ για Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Νομίζω ότι είναι τραυματισμένος αλλά ζωντανός»
- Ιδού η απορία: Sit-ups ή crunches για πιο δυνατούς κοιλιακούς
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Παρασκευής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442