Ο Τζιόλης θέλει τη νίκη για τον Νίνη που θα μείνει 6 μήνες εκτός
Εκτός γηπέδων για τουλάχιστον έξι μήνες θα μείνει ο Σωτήρης Νίνης. Ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού, σκόρερ του «χρυσού γκολ» της εθνικής ομάδας επί του Ισραήλ, υπέστη τελικά ολική ρήξη χιαστών, θα υποβληθεί σε επέμβαση και η επιστροφή του στα γήπεδα τοποθετείται τον Φεβρουάριο του 2012. «Ελπίζω να κερδίσουμε και για τον Σωτήρη στη Λετονία» είπε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, που ενσωματώθηκε το Σάββατο στην αποστολή της εθνικής.
Εκτός γηπέδων για τουλάχιστον έξι μήνες θα μείνει ο Σωτήρης Νίνης. Ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού, σκόρερ του «χρυσού γκολ» της εθνικής ομάδας επί του Ισραήλ, υπέστη τελικά ολική ρήξη χιαστών στη διάρκεια του αγώνα στο «Μπλούμφιλντ» και η επιστροφή του στα γήπεδα τοποθετείται τον Φεβρουάριο του 2012. Ο 21χρονος παίκτης θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στο χειρουργείο για την αποκατάσταση της μεγάλης ζημιάς που έπαθε στο γόνατο.
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, που το Σάββατο ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής ομάδας, στις δηλώσεις που έκανε μετά την προπόνηση αναφέρθηκε και στο σοβαρό τραυματισμό του Σωτήρη Νίνη.
«Όταν και όποτε καλείται κάποιος στην εθνική, όπως έγινε με μένα προσωπικά, πρέπει να είναι έτοιμος να βοηθήσει. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και βρήκα τα παιδιά. Ελπίζω η παρουσία μου εδώ να συνοδευτεί με ένα θετικό αποτέλεσμα».
Για τα προβλήματα που υπάρχουν ενόψει του αγώνα με τη Λετονία, ανέφερε:
«Υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Αυτό είναι σίγουρο, όμως όποιος μπαίνει, αφομοιώνεται στο σύνολο και βοηθάει. Η ομάδα το έχει δείξει ότι πάει παντού για να κερδίσει. Πόσο μάλλον τώρα που τα περιθώρια έχουν στενέψει και βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή. Τους τρεις πόντους τους έχουμε ανάγκη και εγώ είμαι αισιόδοξος».
Για το αν θα κριθεί η πρόκριση στο ματς με την Κροατία, είπε:
«Δεν πρέπει να προδικάσουμε τίποτα. Μπορεί και οι Κροάτες να χάσουν κάπου βαθμούς. Εμείς όπως και να έχει πρέπει να κυνηγήσουμε τη νίκη και στα τρία παιχνίδια».
Πρόσφατα πέρασε και ο ίδιος ένα σοβαρό τραυματισμό και τώρα ήρθε ο Νίνης.
«Θα ήθελα να πω περαστικά στον Σωτήρη. Όλοι μας είμαστε πολύ στεναχωρημένοι με την εξέλιξη αυτή. Ο τραυματισμός ήρθε σε ένα δύσκολο σημείο γι’ αυτόν, ενώ προηγουμένως είχε πετύχει το γκολ. Ελπίζω να κερδίσουμε και για τον Σωτήρη στη Λετονία. Δεν έχω να τον συμβουλέψω τίποτα. Ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Να κοιτάξει να γίνει γρήγορα καλά. Να αντιμετωπίσει θετικά τον τραυματισμό του. Θα επιστρέψει σίγουρα πιο δυνατός».
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
LIVE: ΑΕΚ – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΑΕΛ Novibet για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
Η Καλαμάτα έφυγε με το «διπλό» (0-1) από τη Νέα Σμύρνη και από εκεί απευθείας για τα… σαλόνια της Super League, 26 χρόνια μετά την τελευταία της φορά στη μεγάλη κατηγορία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας