Με γκολ των Μανωλά (30') και Μάκο (67') να σκοράρουν, η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 στην Κέρκυρα την ομώνυμη ομάδα, ικανοποιώντας κυρίως με την αμυντική λειτουργία της.Η «Ένωση» έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και το κυριότερο, αυτή την φορά οι παίκτες της βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές της.
Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της ομάδας του εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλό δρόμο, ωστόσο επισήμανε πως χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα. Δείτε φωτορεπορτάζ.
Με γκολ των Μανωλά (30′) και Μάκο (67′) να σκοράρουν, η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 στην Κέρκυρα την ομώνυμη ομάδα, ικανοποιώντας κυρίως με την αμυντική λειτουργία της.
Στο πρώτο της φιλικό επί ελληνικού εδάφους η «Ένωση» έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και το κυριότερο, αυτή την φορά οι παίκτες της βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, κάτι που δυσκολεύτηκαν να το κάνουν στα δύο φιλικά επί σλοβενικού εδάφους.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές της, ιδιαίτερα στον χώρο του κέντρου.
Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της ομάδας του εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλό δρόμο, ωστόσο επισήμανε πως χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα.
«Είναι ακόμα ένα ματς προετοιμασίας. Οι ομάδες αποκτούν ακόμα ρυθμό. Είναι σε αυτό το στάδιο. Εκανε πολλή ζέστη και το γήπεδο ήταν ξερό, κάτι το οποίο δυσκόλεψε ιδιαίτερα τους παίκτες και των δύο ομάδων. Το παιχνίδι ήταν για μας ένα καλό τεστ με μία σοβαρή ομάδα.
» Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Βέβαια είμαστε ακόμα μακριά από το επιθυμητό επίπεδο και έχουμε πολλή δουλειά για να φτάσουμε σε αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας