Το 6-0 του πρώτου αγώνα επί της Τρε Πένε δεν άφηνε την παραμικρή αμφιβολία για το ότι η Ραντ Βελιγραδίου θα ήταν η αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου στο πλαίσιο του Β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα της γειτονικής χώρας, στη ρεβάνς που έγινε στο Σαν Μαρίνο, πέτυχε μία ακόμη νίκη με 3-1 και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την ελληνική ομάδα.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Καρντίνι στο 23′, αλλά οι Σέρβοι «απάντησαν» με δύο τέρματα του Κόλιτς (27′, 38′) και Στανόγεβιτς στο 75′.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.