
«Έδεσαν» τον Γκρίφιν οι Κλίπερς
«Έδεσαν» τον Γκρίφιν οι Κλίπερς
Οι Κλίπερς ενεργοποίησαν τον όρο της αυτόματης ανανέωσης συμβολαίου του Μπλέικ Γκρίφιν για την περίοδο 2012/13. Και πώς θα μπορούσαν να πράξουν διαφορετικά; Ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ επελέγη παμψηφεί ρούκι της χρονιάς, ενώ έλαβε μέρος στο All Star Game και ήταν νικητής στο διαγωνισμό καρφωμάτων. Τελείωσε τη σεζόν με 22,5 πόντους, 12,1 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ κατά μέσο όρο. Για την επόμενη σεζόν έχει λαμβάνειν 5,7 εκατ. δολάρια και για τη μεθεπόμενη 7,2 εκατ. δολάρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μουζακίτης: «Θα εξακολουθήσουμε να πιστεύουμε στην πρόκριση μέχρι την τελευταία στιγμή»
- Ασταν… άτητος ο Θρύλος, πατάει γκάζι για πρόκριση
- Συντριπτικά καλύτερος ο Ολυμπιακός επί της Καϊράτ – Τα εντυπωσιακά στατιστικά των «ερυθρόλευκων» (pics)
- Μεντιλίμπαρ: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε για την πρόκριση»
- Champions League: Η βαθμολογία στη League Phase μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καϊράτ
- LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
- Καϊράτ – Ολυμπιακός 0-1: Κυρίαρχοι και «ζωντανοί» για πρόκριση οι ερυθρόλευκοι (vids)
- Δύο δοκάρια για τον Ολυμπιακό μετά το γκολ (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)







































![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes-6-315x220.jpg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442