Στο Σύνταγμα οι Αγανακτισμένοι, με το βλέμμα στην περικύκλωση της Βουλής την Τετάρτη
Στο Σύνταγμα και σε άλλες πλατείες της χώρας έδωσαν το «παρών» ξανά οι «Αγανακτισμένοι», διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στα μέτρα λιτότητας και το Μεσοπρόθεσμο ενώ προετοιμάζονται για τις κινητοποιήσεις στο πλαίσιο της γενικής απεργίας της Τετάρτης. Οι «Αγανακτισμένοι» σχεδιάζουν να περικυκλώσουν τη Βουλή την ημέρα της απεργίας, με συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, τον Ευαγγελισμό και το Παναθηναϊκό Στάδιο.
Στο Σύνταγμα και σε άλλες πλατείες της χώρας έδωσαν το «παρών» ξανά την Τρίτη οι «Αγανακτισμένοι», διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στα μέτρα λιτότητας και το Μεσοπρόθεσμο ενώ προετοιμάζονται για τις κινητοποιήσεις στο πλαίσιο της γενικής απεργίας της Τετάρτης.
Οι «Αγανακτισμένοι» σχεδιάζουν να περικυκλώσουν τη Βουλή την ημέρα της απεργίας, με συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, τον Ευαγγελισμό και το Παναθηναϊκό Στάδιο.
Tο απόγευμα της Τρίτης, οι συγκεντρώσεις συνεχίστηκαν και μπροστά από το Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη αλλά και στις κεντρικές πλατείες άλλων πόλεων.
Στην Κόρινθο μάλιστα, οι «Αγακατισμένοι» επέδωσαν τα χαρτιά της… απόλυσης στους βουλευτές του νομού: Υλοποιώντας απόφαση της συνέλευσης το βράδυ της Κυριακής, έκαναν πορεία στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών και επέδωσαν ή θυροκόλλησαν ψήφισμα το οποίο αναφέρει «Κύριοι, κυρίες εμείς σας προσλάβαμε και εμείς σας απολύουμε, δεν μας εκπροσωπείτε πια».
Επεισοδιακή ήταν επίσης η νομαρχιακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα, που διακόπηκε το βράδυ από ομάδα αγανακτισμένων πολιτών με σφυρίχτρες και συνθήματα κατά του Μνημονίου.
Οι συγκεντρώσεις συνεχίζονται για 21 ημέρα, ενώ ούτε η βροχή ούτε η αργία του τριημέρου δεν είχε εμποδίσει τις συγκεντρώσεις της Κυριακής και της Δευτέρας: «Δεν πάμε διακοπές, δεν πάμε παραλία, θα ‘μαστε όλοι εδώ, κάθε μέρα στην πλατεία» ήταν ένα από τα συνθήματα που ακουγόταν στις συγκεντρώσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Allianz: Ο κόσμος χωρίς το ΝΑΤΟ – Εξετάζοντας τις πιθανότητες
- Συνταγή: Παραδοσιακή χορτόπιτα
- Συνάντηση Πούτιν με τους απεσταλμένους των ΗΠΑ Γουίτκοφ και Κούσνερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Σε ποιες περιοχές επιμένει η κακοκαιρία την Πέμπτη – Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
- Το blueberry είναι superfood (έστω κι αν δεν του φαίνεται)
- Σοβαρές παθήσεις στον εγκέφαλο προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση
- Τα μυστικά της συνταξιοδότησης για γονείς ανηλίκων
- Ο Μαγγελάνος πέρα από τον μύθο – Ήρωας, κατακτητής ή κάτι πιο σκοτεινό;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442