Αποσύρθηκε από την εθνική Ισπανίας ο Γκαρμπαχόσα
Ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα ανακοίνωσε ότι δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της εθνικής Ισπανίας στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, καθώς έκλεισε τον κύκλο του με τους «φούριας ρόχας».
Ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα ανακοίνωσε ότι δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της εθνικής Ισπανίας στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, καθώς έκλεισε τον κύκλο του με τους «φούριας ρόχας».
Ο 33χρονος πλέον φόργουορντ της Μάλαγα φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνεϊ το 2000 και έκτοτε μετράει 166 συμμετοχές και έξι μετάλλια.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γκαρμπαχόσα ήταν σημαντικός παίκτης για τους Ισπανούς τόσο στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006 στην Ιαπωνία όσο και στο πρώτο τους Ευρωμπάσκετ το 2009 στην Πολωνία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/3): Δράση με Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο μπάσκετ γυναικών και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Ιταλία: «Αυτά δεν θέλουν οι διαιτητές σχετικά με το VAR»
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
- Λειψία – Χοφενχάιμ 5-0: Παράσταση για ένα ρόλο
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
- Αταμάν: «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη»
- Παναθηναϊκός AKTOR – Ερυθρός Αστέρας 82-74: Νίκη με ανατροπή και βήμα για την εξάδα οι «πράσινοι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442