
Από Παρασκευή η κατάθεση δικαιολογητικών για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΑΕΔ
Αρχίζει από την Παρασκευή η διαδικασία κατάθεσης των δικαιολογητικών, που είναι απαραίτητα για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΑΕΔ του έτους 2011, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού.
Αρχίζει από την Παρασκευή η διαδικασία κατάθεσης των δικαιολογητικών, που είναι απαραίτητα για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΑΕΔ του έτους 2011, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού.
Η διαδικασία κατάθεσης των απαραίτητων δικαιολογητικών θα γίνει, ανάλογα με την κατηγορία των δικαιούχων, με τον εξής τρόπο:
Από 10 Ιουνίου ξεκινά η διαδικασία για τους δικαιούχους με τρία και άνω παιδιά, στις 4 Ιουλίου για τους δικαιούχους με δύο παιδιά και την 1η Σεπτεμβρίου για τους δικαιούχους με ένα παιδί.
Οι αιτήσεις, καθώς και τα δικαιολογητικά των δικαιούχων του οικογενειακού επιδόματος υποβάλλονται μέσω εργοδότη των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών ή του ταχυδρομείου και παραλαμβάνονται από τις υπηρεσίες, ανεξάρτητα από τον αριθμό παιδιών.
Λόγω φόρτου εργασίας στα ΚΕΠ και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων, η διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών μέσω ΚΕΠ θα ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.
Για τη χορήγηση του επιδόματος μέσω των υπηρεσιών του ΟΑΕΔ δεν απαιτείται πλέον η προσκόμιση Αποσπασμάτων Ατομικών Λογαριασμών Ασφάλισης. Οι απαιτούμενες ημέρες ασφάλισης αναζητούνται ηλεκτρονικά, μέσω του συστήματος on line διασύνδεσης ΙΚΑ – ΕΤΑΜ και ΟΑΕΔ, που έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία.
Η καταβολή του επιδόματος θα γίνεται με πίστωση του λογαριασμού ΙΒΑΝ ΕΤΕ, μετά την επίδειξη του βιβλιαρίου της Εθνικής Τράπεζας. Ο ΟΑΕΔ τονίζει ότι το οικογενειακό επίδομα σε καμία περίπτωση δεν θα καταβληθεί, εάν ο δικαιούχος δεν εμφανίζεται πρώτος στο βιβλιάριο ΕΤΕ.
Τελευταία ημερομηνία λήξης του οικογενειακού επιδόματος έτους 2010 είναι η 31-01-2012.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τα οικογενειακά επιδόματα παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oaed.gr.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Super League 2: Καλαμάτα – Ηρακλής στο ΟΑΚΑ για το Super Cup
- Ενοίκια: Όλες οι αλλαγές που θα ισχύσουν από 1η Απριλίου
- Μάνος Χατζιδάκις: Ακυκλοφόρητο έργο του θα κυκλοφορήσει από την Panik
- Μεταναστευτικό και θαλάσσιες ζώνες στο επίκεντρο των συνομιλιών του Γεραπετρίτη στη Βεγγάζη
- Τέμπη: Αντίθετος ο Πλακιάς στο ενδεχόμενο αλλαγής αίθουσας για τη δίκη – «Όποιος το κάνει θα με βρει απέναντι»
- Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στον Ρέντη στον δεύτερο ημιτελικό των playoffs
- Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο αυτοψιών για τους σεισμούς στο Άγιον Όρος – Τι λένε οι ειδικοί
- Μιλένα Αποστολάκη: «Απέναντι στους πελάτες της Δεξιάς υπάρχουν οι πολίτες της πατρίδας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 28.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniil-silantev-MrdCtp7qsrM-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442