Ανέλαβε τη Λάρισα και επισήμως ο Κόουλμαν
Επισημοποιήθηκε η πρόσληψη του Κρις Κόουλμαν από τη Λάρισα. Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου οι Βυσσινί γνωστοποιούν ότι ο Ουαλός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.
Επισημοποιήθηκε η πρόσληψη του Κρις Κόουλμαν από τη Λάρισα. Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου οι Βυσσινί γνωστοποιούν ότι ο Ουαλός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
«Νέος τεχνικός ηγέτης της ΑΕΛ ο Κρις Κόουλμαν
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει ότι νέος τεχνικός ηγέτης της ομάδας μας είναι από σήμερα (26/5) ο Κρις Κόουλμαν. Ο Ουαλός τεχνικός συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, με την ομάδας μας να διατηρεί την οψιόν ανανέωσης για ακόμη 2 χρόνια.
Γεννημένος στις 10 Ιουνίου του 1970 στο Σουόνσι έκανε τα πρώτα του βήματα στην ομάδα της γενέτειράς του. Ακολούθησε η Κρίσταλ Πάλας, η Μπλάκμπερν Ρόβερς και η Φούλαμ, στην οποία έκλεισε, εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού, νωρίς την ποδοσφαιρική του καριέρα – σε ηλικία μόλις 32 ετών – για να ξεκινήσει άμεσα την προπονητική, έχοντας προλάβει, πάντως, να χριστεί 32 φορές διεθνής με την Εθνική Ανδρών της Ουαλίας.
Το Οκτώβριο του 2002 ανέλαβε βοηθός του Ζαν Τιγκανά στην τεχνική ηγεσία της Φούλαμ και το Μάιο του 2003 πήρε το χρίσμα του πρώτου προπονητή για να γίνει ο νεότερος μάνατζερ στην ιστορία της Πρέμιερσιπ. Επί ημερών του η Φούλαμ είχε σταθερή παρουσία στη μεγάλη κατηγορία καταγράφοντας μια πορεία με 9η θέση τη σεζόν 2003-04. Αποχώρησε τον Απρίλιο του 2007 και τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου έκανε το βήμα για διεθνή καριέρα αναλαμβάνοντας τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Παρά το γεγονός ότι στα τελευταία έντεκα παιχνίδια η ομάδα κατέγραψε μόλις μία ήττα, τον Ιανουάριο του 2008 ο Κόουλμαν υποχρεώθηκε σε παραίτηση λόγω διάστασης απόψεων με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο. Ένα μήνα αργότερα επέστρεψε στην Αγγλία για να αναλάβει τις τύχες της Κόβεντρι στην οποία παρέμεινε μέχρι τον Μάιο του 2010, έχοντας στο ενεργητικό του ένα βραβείο «Προπονητή του Μήνα» στην Τσάμπιονσιπ τον Φεβρουάριο του 2009».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ – Νετανιάχου: Συναντώνται στο Μαρ-α-Λάγκο, στο επίκεντρο η δεύτερη φάση της συμφωνίας για τη Γάζα
- Η σταθερότητα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η εγγύηση Σιμεόνε και ο θρύλος ‘Ομπλακ
- Υπό την πίεση των ΗΠΑ, το ακροδεξιό AfD θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου
- Σέρρες: «Δεν τον είδε κανείς» – Κορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο πυροσβέστη
- Στο Σεν Τροπέ και δίπλα στη θάλασσα το τελευταίο αντίο στη Μπριζίτ Μπαρντό
- Η ενημέρωση ως φαστ φουντ – Το TikTok έγινε το κορυφαίο social για ειδήσεις μεταξύ νέων
- Χαμός στις ΗΠΑ με τον Λεμπρόν Τζέιμς
- Πολιτική θύελλα μετά τις απαξιωτικές δηλώσεις για διεθνείς οργανισμούς – «Ποιος ασκεί εξωτερική πολιτική σε αυτή τη χώρα;»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442