Παρελθόν από την Καβάλα ο Ρίος, φευγάτος ο Ονουάτσι
Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα της Καβάλας ο Λιονέλ Ρίος. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που ήρθε στους Αργοναύτες τον Γενάρη, πέρασε από τα γραφεία της διοίκησης και έλυσε το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει. Στο μεταξύ στην έξοδο βρίσκεται και ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι που θεωρεί πως ο κύκλος του στον σύλλογο ολοκληρώθηκε και μεταφέρει τις τελευταίες ημέρες στους συμπαίκτες του, την πρόθεσή του να μην επιστρέψει στην μακεδονική πόλη μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.
Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα της Καβάλας ο Λιονέλ Ρίος. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που ήρθε στους Αργοναύτες τον Γενάρη, πέρασε από τα γραφεία της διοίκησης και έλυσε το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει.
Στο μεταξύ στην έξοδο βρίσκεται και ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι που θεωρεί πως ο κύκλος του στον σύλλογο ολοκληρώθηκε και μεταφέρει τις τελευταίες ημέρες στους συμπαίκτες του, την πρόθεσή του να μην επιστρέψει στην μακεδονική πόλη μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας