Ο Μπλέικ Γκρίφιν των Λος Αντζελες Κλίπερς κατάφερε με τις φετινές επιδόσεις του να κερδίσει τον τίτλο του κορυφαίου «ρούκι» (πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης) της αγωνιστικής περιόδου 2010/11 στο ΝΒΑ. Ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ ήταν εντυπωσιακός τη φετινή σεζόν και είχε 22.5 πόντους (δωδέκατος σκόρερ στο πρωτάθλημα), 12.1 ριμπάουντ (τέταρτος στο πρωτάθλημα) και 3.8 ασίστ κατά μέσο όρο.
Ο Μπλέικ Γκρίφιν των Λος Αντζελες Κλίπερς κατάφερε με τις φετινές επιδόσεις του να κερδίσει τον τίτλο του κορυφαίου «ρούκι» (πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης) της αγωνιστικής περιόδου 2010/11 στο ΝΒΑ.
Ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ ήταν εντυπωσιακός τη φετινή σεζόν και είχε 22.5 πόντους (δωδέκατος σκόρερ στο πρωτάθλημα), 12.1 ριμπάουντ (τέταρτος στο πρωτάθλημα) και 3.8 ασίστ κατά μέσο όρο.
Μάλιστα έγινε ο πρώτος μετά τον Γιάο Μινγκ το 2003, που στην πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ, πήρε μέρος στο «All Star Game».
Ο Ροουζ έλαβε 111 ψήφους για την πρώτη θέση και 574 συνολικά βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ο Τζέι Μάγιο του Μέμφις (246β.) και στην τρίτη τον Μπρουκ Λόπες του Νιού Τζέρσεϊ (127β.).
Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι παίκτες στο παιχνίδι των Σάουθ Αλαμπάμα με την ομάδα της Κόσταλ Καρολάινα γυναικών στην Πενσακόλα της Φλόριντα, με αποκορύφωμα ότι μια διαιτητής έχασε τις αισθήσεις της
LIVE: Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας για την 29η αγωνιστική της Premier League.