Νικ Καλάθης αντί Παπαλουκά στο All Star Game
Ο Νικ Καλάθης θα είναι αυτός που πάρει τη θέση του Θοδωρή Παπαλουκά στην ομάδα των Ελλήνων για το All Star Game που θα γίνει στον Πύργο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (12-13/3).
Ρουμανέας Αναστάσης Παναγιώτης
Ο Νικ Καλάθης θα είναι αυτός που πάρει τη θέση του Θοδωρή Παπαλουκά στην ομάδα των Ελλήνων για το All Star Game που θα γίνει στον Πύργο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (12-13/3).
Ο έμπειρος γκαρντ του Ολυμπιακού θα μείνει εκτός δράσης για 7-10 μέρες λόγω ενός τραυματισμού και, έτσι ο νεαρός πλέι-μέικερ του Παναθηναϊκού θα τον αντικαταστήσει αφού έχει πάρει τους περισσότερους ψήφους από τους υπόλοιπους Ελληνες παίκτες. Ο πρώην παίκτης των Φλόριντα Γκέιτορς θα βρεθεί στην ίδια ομάδα με τον αδερφό του Πατ, ο οποίος αγωνίζεται στον Κολοσσό Ρόδου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρκάς: Η καλημέρα της νέας εβδομάδας
- Κολωνός: Η νεκρή έγκυος έψαχνε δομή για κακοποιημένες γυναίκες – Τι είχε πει σε φίλους της
- Το διάλειμμα είναι απαραίτητο για το μυαλό μας, σύμφωνα με την επιστήμη
- Έρχονται αυξήσεις στα καύσιμα μετά την επίθεση στο Ιράν
- Το Ισραήλ σφυροκοπά Τεχεράνη και Λίβανο – Ένας νεκρός στο Μπαχρέιν από ιρανικά αντίποινα, εκρήξεις στο Κουβέιτ
- Η «κοινοτοπία του κακού» – Όταν ο πόλεμος γίνεται «κανονικότητα»
- Συνταγή: Παραδοσιακή πρασόσουπα
- Τουλάχιστον 10 νεκροί στους βομβαρδισμούς του Ισραήλ στη Βηρυτό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/brennan-wolf-5ZTesI4UxpY-unsplash-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442