Τη λύση της συνεργασίας της με τον Ντρούκερ αποφάσισε η ΚΑΕ Αρης
Την πόρτα εξόδου στον Αρη θα διαβεί ο Σαρόν Ντρούκερ. Τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Ισραηλινό τεχνικό αποφάσισαν οι διοικούντες την ΚΑΕ, διευκρινίζοντας πως έχουν καταλήξει στον αντικαταστάτη του στον πάγκο, την ταυτότητα του οποίου δεν επιθυμούν να αποκαλύψουν πριν την αναμέτρηση της Τρίτης με την Μπουντιβέλνικ για τους «16» του EuroCup.
Την πόρτα εξόδου στον Αρη θα διαβεί ο Σαρόν Ντρούκερ. Τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Ισραηλινό τεχνικό αποφάσισαν απόψε οι διοικούντες την ΚΑΕ, διευκρινίζοντας πως έχουν καταλήξει στον αντικαταστάτη του στον πάγκο, την ταυτότητα του οποίου δεν επιθυμούν να αποκαλύψουν πριν την αναμέτρηση της Τρίτης με την Μπουντιβέλνικ για τους «16» του EuroCup.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας