Πάνω από τα 90 δολάρια, σε υψηλό διετίας, σκαρφαλώνει το πετρέλαιο
Πάνω από τα 90 δολάρια το βαρέλι, στο υψηλότερο επίπεδο των δύο τελευταίων ετών, σκαρφάλωσε την Τρίτη η τιμή του αργού πετρελαίου, εν αναμονή των στοιχείων που εκτιμάται ότι θα δείξουν μείωση των αμερικανικών αποθεμάτων για πρώτη φορά τις τρεις τελευταίες εβδομάδες.
Πάνω από τα 90 δολάρια το βαρέλι καρφάλωσε την Τρίτη η τιμή του αργού πετρελαίου, εν αναμονή των στοιχείων που εκτιμάται ότι θα δείξουν μείωση των αμερικανικών αποθεμάτων για πρώτη φορά τις τρεις τελευταίες εβδομάδες.
Τα στοιχεία θα ανακοινωθούν από το αμερικανικό υπουργείο Ενέργειας την Τετάρτη.
Το αργό ενισχύθηκε μέχρι τα 90,46 δολάρια, υψηλότερο επίπεδο από τις 8 Οκτωβρίου 2008, σημειώνοντας κέρδη 1,2%.
Το Μπρεντ σημείωσε άνοδο έως 1,3% στα 92,61 δολάρια.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.