Χωρίς τον Σωτήρη Κυργιάκο θα παίξει την Πέμπτη η Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ» κόντρα στη Νάπολι, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον 11ο όμιλο του Εuropa league. Ο Ελληνας αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ο Ρόι Χόντγκσον προτίμησε να τον προφυλάξει και τον απέκλεισε από την αποστολή της αγγλικής ομάδας για το αυριανό ματς, θέλοντας να τον έχει στη διάθεση του στο κυριακάτικο ντέρμπι της πρέμιερ λιγκ κόντρα στην Τσέλσι.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχα παράπονα από την αναποτελεσματικότητα των παικτών του στο ντέρμπι με τον Άρη, κάνοντας λόγο για αναξιοποίητες ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟΚ.