Δηλώσεις μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αναφερόμενος τόσο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όσο και στον αγώνα Κυπέλλου με την Ηλιούπολη την Τετάρτη. Ο Ισπανός τεχνικός είπε ότι δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει το στιλ παιχνιδιού της ομάδας, αφού με αυτό το πρόσωπο, οι «ερυθρόλευκοι» θα φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου. Προπονήθηκε ο Μιραλάς.
Δηλώσεις μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αναφερόμενος τόσο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όσο και στον αγώνα Κυπέλλου με την Ηλιούπολη την Τετάρτη. Ο Ισπανός τεχνικός είπε συγκεκριμένα:
«Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί πάντα να κερδίσει και αυτό μας υποχρεώνει να έχουμε έναν επιθετικό τρόπο παιχνιδιού και παράλληλα ένα καλό αμυντικό παιχνίδι. Αυτά δημιουργούν ρίσκο, το οποίο εμείς γνωρίζουμε ότι υπάρχει σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά αυτό είναι το αγωνιστικό μας στιλ και δεν θα το αλλάξουμε, καθώς αρέσει και στους φιλάθλους μας.
»Χάσαμε έναν αγώνα στις λεπτομέρειες, αλλά το σημαντικό είναι ότι εμείς μπήκαμε από το πρώτο λεπτό στο γήπεδο για να κερδίσουμε το παιχνίδι, χωρίς να μας ανησυχεί το περιβάλλον αλλά και ο αντίπαλος.
»Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού που έχουμε και με αυτόν τον τρόπο θα πάρουμε το πρωτάθλημα».
Στη συνέχεια τόνισε: «Το Κύπελλο είναι μια πρόκληση για την κάθε ομάδα και έχουμε δει να χάνουν σε αυτό και ομάδες της Σούπερ Λίγκα.
»Από την πλευρά μας θα παίξουμε με την μεγαλύτερη προσοχή και σοβαρότητα απέναντι στον αντίπαλό μας». Προπονήθηκε ο Μιραλάς
Κανονικά με την ομάδα γυμνάστηκε τη Δευτέρα ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού είχε ένα αιμάτωμα από κλωτσιά που δέχθηκε στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και χτες, που οι υπόλοιποι παίκτες είχαν ρεπό, αυτός πήγε στου Ρέντη κι έκανε θεραπεία.
Ωστόσο, ο τραυματισμός του αποδείχθηκε επιπόλαιος και έτσι μετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, δεν αποκλείεται όμως, να θελήσει ο Βαλβέρδε να τον προφυλάξει και να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με την Ηλιούπολη την Τετάρτη.
Χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα προπονήθηκε και ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος είναι πλέον σε θέση να αγωνιστεί.
Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ή στο μεγαλύτερο διάστημά του, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Την Τρίτη οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 11 το πρωί και στη συνέχει θα γίνει γνωστή η αποστολή για το ματς του Κυπέλλου που θα γίνει στο Αιγάλεω.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.