
Απόσυρση μη ασφαλούς παιχνιδιού από την εταιρεία Carrefour Μαρινόπουλος
Aποσύρεται μη ασφαλές παιχνίδι (Stylish Set, μάρκας Kids) από την εταιρεία Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Η Γενική Γραμματεία ενημερώθηκε μέσω του συστήματος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών RAPEX της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι οι αρμόδιες Αρχές της Κύπρου έκριναν ως μη ασφαλές παιχνίδι Stylish Set, μάρκας Kids, κωδικού TY06153/MT1800.
Το προϊόν αυτό είναι σετ 8 τεμαχίων μόδας και, σύμφωνα με την έκθεση δοκιμών, περιέχει 0,28% κατά βάρος διισοεννεάνο φθαλικό εστέρα (DINP), η χρήση του οποίου στα παιχνίδια έχει απαγορευτεί από τον Κανονισμό REACH. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Στους καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν, συστήνεται να πάψουν άμεσα να το χρησιμοποιούν. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ στο τηλέφωνο 801 802 5000 begin_of_the_skype_highlighting801 802 5000end_of_the_skype_highlighting.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)










![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)























![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)

























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442