Νεκρή από πυρά ανταρτών η Βρετανίδα που είχε απαχθεί στο Αφγανιστάν
Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση απελευθέρωσης της Βρετανίδας Λίντα Νόργκροουβ, που κρατείτο όμηρος από αντάρτες στο Αφγανιστάν. Οι ένοπλοι άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα η 36χρονη γυναίκα να χάσει τη ζωή της.
Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση απελευθέρωσης της Βρετανίδας Λίντα Νόργκροουβ, που κρατείτο όμηρος από αντάρτες στο Αφγανιστάν.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Φόρεϊν Όφις, η Νόργκροουβ δολοφονήθηκε από τους απαγωγείς της στη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης, που πραγματοποίησαν αμερικανικές δυνάμεις.
Η Βρετανίδα εργαζόταν στην οργάνωση ανθρωπιστικής βοήθειας DAI και απήχθη στις 26 Σεπτεμβρίου, από την επαρχία Κουνάρ στα ανατολικά της χώρας, μαζί με τρεις Αφγανούς συνεργάτες της.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.