
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσιάζει την Πέμπτη παίκτες και φανέλα
Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και τη φανέλα για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 θα παρουσιάσει την Πέμπτη στους εκπροσώπους του Τύπου η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (κεντρική σάλα) στις 18:00, ενώ η σχετική ανακοίνωση της «πράσινης» εταιρείας αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επέλεξε το σπίτι της για τόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης, μιας και αποφάσισε τα χρήματα που θα διέθετε για αυτή την εκδήλωση, να τα προσφέρει με την μορφή δωρεάς σε είδη ένδυσης, προς υπηρεσίες αστέγων και απόρων σε όλους τους δήμους-πρωτεύουσες των νομών της Ελλάδας. Μια ακόμα κίνηση κοινωνικού χαρακτήρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέλος εποχής: Ο Ντιμίτρι Παγιέ «κρέμασε» τα παπούτσια του
- Η Γιουβέντους αποκτά πλήρη έλεγχο του J Hotel
- Η επόμενη μέρα του Ντέβον Χολ: Η πρόταση των 2.500.000 ευρώ ετησίως και το ενδιαφέρον της Euroleague
- Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε εύκολα από τον Φις κι έμεινε εκτός Miami Open
- O Πασκουάλ πήρε θέση για τα σενάρια μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα
- Νέα ανατροπή στην υπόθεση Γκριεζμάν – Φεύγει από την Ατλέτικο και πάει MLS
- «Ο Ζακ Λεντέι είναι στο στόχαστρο της Παρτιζάν»
- «Τριπλός» Γιόκιτς και μεγάλη νίκη για τους Νάγκετς – Όλα τα αποτελέσματα στο NBA
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/jocke-wulcan-N_9yLWF3ikU-unsplash-1-315x220.jpg)


















































![«Σωσίβιο» η ρύθμιση για το ελβετικό φράγκο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/claudio-schwarz-K0oN3uwvuEw-unsplash-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442