Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής ο Γκέρεμι Ντζίταπ, προκειμένου να έρθει σε τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση της Λάρισας. Ο διεθνής Καμερουνέζος μέσος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση των «βυσσινί» και αν η μεταγραφή του ολοκληρωθεί θα είναι μία από τις σπουδαιότερες της περιόδου.
Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής ο Γκέρεμι Ντζίταπ, προκειμένου να έρθει σε τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση της Λάρισας.
Ο διεθνής Καμερουνέζος μέσος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση των «βυσσινί» και αν η μεταγραφή του ολοκληρωθεί θα είναι μία από τις σπουδαιότερες της περιόδου.
Ο 31χρονος πρώην άσος -μεταξύ άλλων- της Ρεάλ και της Τσέλσι, 116 φορές διεθνής και με «γεμάτη» παρουσία στο Mουντιάλ της Νoτίου Αφρικής.
Τελευταία ομάδα του Γκέρεμι ήταν η Ανκαραγκούτσου, στην οποία πήρε μεταγραφή τον περασμένο Ιανουάριο από τη Νιούκαστλ.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!