Πρώτοι «Οι Αναλώσιμοι» του Σταλόνε στο αμερικανικό box-office
Η ταινία Οι Αναλώσιμοι παραγωγής του «Ράμπο» Σιλβέστερ Σταλόνε, που βγήκε στις αμερικανικές αίθουσες το περασμένο Σαββατοκύριακο, πέρασε ήδη στην κορυφή του αμερικάνικου box-office. Δεύτερο το Eat, Pray, Love με τη Τζούλια Ρόμπερτς.
Η ταινία Οι Αναλώσιμοι παραγωγής του «Ράμπο» Σιλβέστερ Σταλόνε, που βγήκε στις αμερικανικές αίθουσες το περασμένο Σαββατοκύριακο, πέρασε ήδη στην κορυφή του αμερικάνικου box-office, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που ανακοινώθηκαν την Κυριακή.
Η ταινία παρακολουθεί τις περιπέτειες μίας ομάδας μισθοφόρων που έχουν αναλάβει την ανατροπή ενός δικτάτορα σε χώρα της Νότιας Αμερικής. Στο καστ περιλαμβάνονται ονόματα όπως του Μικ Ρουρκ, του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και του ίδιου του Σταλόνε και έχει ήδη καταγράψει εισπράξεις ύψους 35 εκατομμυρίων δολαρίων.
Δεύτερη έρχεται η ταινία του Ράιν Μέρφι Eat, Pray, Love με τη Τζούλια Ρόμπερτς και τρίτη η αστυνομική κωμωδία Very bad cops που την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στην κορυφή.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.