Η Χαλκόρ γνωστοποιεί ότι υπογράφηκε κοινό, ομολογιακό δάνειο, συνολικού ύψους 30.750.000 ευρώ. Το ομολογιακό δάνειο, με ομολογιούχους δανειστές και διαχειριστές την Εθνική Τράπεζα και Εθνική Τράπεζα (ΚΥΠΡΟΥ) L.T.D., είναι τριετούς διάρκειας και σκοπός του είναι η αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου βραχυπρόθεσμου δανεισμού της εταιρίας και η κάλυψη αναγκών σε κεφάλαια κίνησης μονιμότερου χαρακτήρα. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Η Χαλκόρ γνωστοποιεί ότι υπογράφηκε κοινό, ομολογιακό δάνειο, συνολικού ύψους 30.750.000 ευρώ.
Το ομολογιακό δάνειο, με ομολογιούχους δανειστές και διαχειριστές την Εθνική Τράπεζα και Εθνική Τράπεζα (ΚΥΠΡΟΥ) L.T.D., είναι τριετούς διάρκειας και σκοπός του είναι η αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου βραχυπρόθεσμου δανεισμού της εταιρίας και η κάλυψη αναγκών σε κεφάλαια κίνησης μονιμότερου χαρακτήρα.
Ένα φρούτο με μεγάλη ιστορία, που όμως τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.