Ο Κώστας Πιλαφίδης θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, μετά το πρόσφατο «διαζύγιο» με τον Λευτέρη Κακιούση. Ο Θεσσαλονικέας τεχνικός είχε συνεργαστεί για τελευταία φορά με την ομάδα των «κυανολεύκων» την περίοδο 2001-02 και είχε οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού «εισιτηρίου».
Ο Κώστας Πιλαφίδης θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, μετά το πρόσφατο «διαζύγιο» με τον Λευτέρη Κακιούση.
Ο Θεσσαλονικέας τεχνικός είχε συνεργαστεί για τελευταία φορά με την ομάδα των «κυανολεύκων» την περίοδο 2001-02 και είχε οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού «εισιτηρίου», αλλά τότε η συνεργασία των δύο πλευρών δεν ολοκληρώθηκε.
Πλέον επιστρέφει για να αναλάβει τα νέα καθήκοντα του και να αρχίσει άμεσα τον σχεδιασμό της ομάδας, η οποία επέστρεψε στην Α1 κατηγορία.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο φοβερός Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία στο Τορούν, καθώς κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ και έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που έχει κατακτήσει τρία μετάλλια σε παγκόσμια Κλειστού.
Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, η… επίσκεψη του ατζέντη του στο ΣΕΦ άναψε… φωτιές και τα σενάρια στο εξωτερικό για επαφές με τον Ολυμπιακό δίνουν και παίρνουν – Τα δεδομένα στην περίπτωση του Αμερικανού
Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ηρακλή (13:00) και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο (16:00), στο σημερινό πρόγραμμα για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας