Eμείς έχουμε μπάτζετ 500.000 ευρώ, τονίζει με νόημα ο προπονητής της Μπέσα
Συμβιβασμένος με την
πραγματικότητα εμφανίστηκε ο προπονητής της Μπέσα, Σφετίμ Ντούρο, κατά
τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για τον αγώνα της
Πέμπτης με τον Ολυμπιακό. «Το... βαρύ 5-0 του πρώτου αγώνα
δύσκολα προκαλεί ενδιαφέρον στον αγώνα. Ο Ολυμπιακός πήρε τον
Ριέρα με 25 εκατομμύρια ευρώ κι εμείς έχουμε μπάτζετ 500.000 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά.
Συμβιβασμένος με την πραγματικότητα εμφανίστηκε ο προπονητής της Μπέσα, Σφετίμ Ντούρο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό.
«Το… βαρύ 5-0 του πρώτου αγώνα δύσκολα προκαλεί ενδιαφέρον στον αγώνα. Ο Ολυμπιακός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη» ανέφερε σαν πρώτο σχόλιο ο Αλβανός τεχνικός.
Και συνέχισε:
«Είμαστε ικανοποιημένοι που θα κερδίσουμε κάποιες εμπειρίες από αυτά τα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ο Ολυμπιακός πήρε τον Ριέρα με 25 εκατομμύρια ευρώ κι εμείς έχουμε μπάτζετ 500.000 ευρώ».
Ο Ντούρο κλήθηκε να καταθέσει τα προγνωστικά του και για την έκβαση των αναμετρήσεων του επόμενου γύρου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, εφόσον βεβαίως η ομάδα του Ισραήλ είναι εκείνη που θα προκριθεί.
«Η Μακάμπι είναι καλή ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός είναι πολύ ανώτερος και πιστεύω πως θα πάρει την πρόκριση» ήταν η απάντησή του.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του αρχηγού της Μπέσα, Αρτιόν Πότσι, ο οποίος παρέστη εκ μέρους των συμπαικτών του.
«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση και να αποφύγουμε ένα ανάλογα βαρύ σκορ με αυτό του πρώτου αγώνα» δήλωσε.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας