Μπέτο και Εργοτέλης ανανέωσαν τη συνεργασία τους
Κάτοικος Ηρακλείου για ακόμη έναν χρόνο θα παραμείνει ο Μπέτο, ο οποίος συναντήθηκε μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης με τον Απόστολο Παπουτσάκη και συμφώνησαν για την ανανέωση του συμβολαίου του που έληγε σε λίγες μέρες. Οι διαπραγματεύσεις είχαν ξεκινήσει πριν από περίπου δέκα ημέρες, με τις δύο πλευρές να αναζητούν τη χρυσή τομή ανάμεσα στις 135 χιλιάδες ευρώ ετησίως που ζητούσε ο Μπέτο και τις 110 χιλιάδες που έδιναν οι «κιτρινόμαυροι».
Κάτοικος Ηρακλείου για ακόμη έναν χρόνο θα παραμείνει ο Μπέτο, ο οποίος συναντήθηκε μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης με τον Απόστολο Παπουτσάκη και συμφώνησαν για την ανανέωση του συμβολαίου του που έληγε σε λίγες μέρες.
Οι διαπραγματεύσεις είχαν ξεκινήσει πριν από περίπου δέκα ημέρες, με τις δύο πλευρές να αναζητούν τη χρυσή τομή ανάμεσα στις 135 χιλιάδες ευρώ ετησίως που ζητούσε ο Μπέτο και τις 110 χιλιάδες που έδιναν οι «κιτρινόμαυροι».
Τελικά, η λύση βρέθηκε σε ποσό κοντά στις 120 χιλιάδες και ο βραζιλιάνος παραμένει στην ομάδα του Ηρακλείου μέχρι το καλοκαίρι του 2011.
«Η Π.Α.Ε. Διεθνής Ένωσης Εργοτέλης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μπέτο για τον επόμενο χρόνο (30/06/2011)», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Βραζιλιάνος άσος μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Εργοτέλη για ακόμη ένα χρόνο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον προπονητή και τον γενικό αρχηγό για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Τη νέα σεζόν θέλω να κάνω καλύτερο πρωτάθλημα και να πάει ο Εργοτέλης πιο ψηλά».
Έτσι το μόνο εσωτερικό θέμα πλέον που είναι σε εκκρεμότητα είναι η αποζημίωση που ζητά ο Πόζα προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του. Είναι πολύ πιθανό επίσης να γίνουν μέσα στην εβδομάδα συζητήσεις με τους Βερπακόφσκις και Σασιασβίλι για αναπροσαρμογή, προς τα κάτω, των οικονομικών απολαβών που έχουν από τα συμβόλαιά τους.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά της Δευτέρας, το πρόγραμμα του Εργοτέλη, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, αφιερώθηκε σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας. Στο τελευταίο μέρος οι παίκτες της ομάδας μας έπαιξαν δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Τζούνιορ, Κοιλιάρας, ενώ θεραπεία έκανε ο Πόζα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Σοκ σε Τότεναμ και εθνική Ολλανδίας: Ρήξη χιαστού ο Τσάβι Σίμονς, χάνει το Μουντιάλ
- Ο ΟΦΗ φέρνει νέα δεδομένα στην Ευρώπη: Το σενάριο για 5/5 την επόμενη σεζόν
- Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)
- Παναθηναϊκός: Η Βαλένθια δεν αλλάζει αποδυτήρια για τα play offs, παρά τις διαμαρτυρίες του Άταμαν
- Τι λένε στη Ρουμανία για Λουτσέσκου – «Τον θέλουμε στη Στεάουα, ίσως να μην συνεχίσει στον ΠΑΟΚ»
- Χάος σε αγώνα μποξ στην Τουρκία: Θεατές μπήκαν στο ρινγκ και ξυλοκόπησαν Ρώσο πυγμάχο (vids)
- Telesport: «Ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ έχει κλείσει στον Ολυμπιακό»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (27/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442