Σε ανοδική τροχιά παρέμειναν οι λιανικές τιμές της αμόλυβδης την προηγούμενη εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι οι τιμές διυλιστηρίου και (σε μικρότερο βαθμό) οι τιμές χονδρικής υποχώρησαν. Η μέση τιμή της αμόλυβδης διαμορφώθηκε σε 1,45 ευρώ, σημειώοντας νέα αύξηση 0,8 λεπτά. Οι αποκλίσεις δε, από νομό σε νομό υπερβαίνουν πλέον και τα 50 λεπτά/λίτρο.
Σε ανοδική τροχιά παρέμειναν οι λιανικές τιμές της αμόλυβδης την προηγούμενη εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι οι τιμές διυλιστηρίου και (σε μικρότερο βαθμό) οι τιμές χονδρικής υποχώρησαν.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τρίτη το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής η μέση τιμή της αμόλυβδης διαμορφώθηκε την Παρασκευή σε 1,45 ευρώ, από 1,442 την προηγούμενη εβδομάδα, αυξήθηκε δηλαδή κατά 0,8 λεπτά.
Στο ίδιο διάστημα οι τιμές χονδρικής μειώθηκαν κατά 0,4 λεπτά (από 1,373 σε 1,369 ευρώ το λίτρο) και οι τιμές διυλιστηρίου υποχώρησαν κατά 1,4 λεπτά (από 1,323 σε 1,309 ευρώ).
Οι αποκλίσεις από νομό σε νομό υπερβαίνουν πλέον και τα 50 λεπτά το λίτρο καθώς η χαμηλότερη τιμή σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του υπουργείου είναι 1,12 ευρώ (στη Χαλκιδική) και η υψηλότερη 1,639 ευρώ (στη Μαγνησία).
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας