Μίλκοβιτς και Στεφάνου έφεραν διακρίσεις στον Ολυμπιακό μέσω Champions League
Σπουδαίες διακρίσεις για το ελληνικό βόλεϊ και συγκεκριμένα για τον Ολυμπιακό πέτυχαν οι Μίλκοβιτς και Στεφάνου με βάση τις επιδόσεις τους στην φάση των ομίλων του Champions League. Πιο αποτελεσματικός σκόρερ της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης αναδείχτηκε ο Ιβάν Μίλκοβιτς σημειώνοντας 125 πόντους σε έξι αγώνες. Επίσης, ο Γιώργος Στεφάνου, αναδείχθηκε καλύτερος λίμπερο με 43.20% αποτελεσματικότητα.
Σπουδαίες διακρίσεις για το ελληνικό βόλεϊ και συγκεκριμένα για τον Ολυμπιακό πέτυχαν οι Μίλκοβιτς και Στεφάνου με βάση τις επιδόσεις τους στην φάση των ομίλων του Champions League.
Πιο αποτελεσματικός σκόρερ της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης αναδείχτηκε ο Ιβάν Μίλκοβιτς σημειώνοντας 125 πόντους σε έξι αγώνες. Κατά μέσο όρο δηλαδή, ο Ιβάν ο «Τρομερός» σημείωνε 5 πόντους σε κάθε σετ.
Οι διακρίσεις όμως δεν σταματούν εδώ, αφού ο Γιώργος Στεφάνου, επίσης του Ολυμπιακού αναδείχθηκε καλύτερος λίμπερο με 43.20% αποτελεσματικότητα και είναι γεγονός ότι οι «ευθρόλευκοι» είναι η μοναδική ομάδα που δυο παίκτες της φιγουράρουν στις καλύτερες επιδόσεις των κορυφαίων ομάδων και παικτών της Ευρώπης.
Στη λίστα με τους καλύτερους βρίσκεται επίσης και ο πρώην «κυανόλευκος» Κλέιτον Στάνλεϊ, ως καλύτερος σέρβερ. Το σερβίς άλλωστε του Αμερικανού είχε ταλαιπωρήσει όλες τις αντίπαλες άμυνες του «Γηραιού» την περίοδο που ο διεθνής διαγώνιος αγωνιζόταν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.