Από τη… Γλυφάδα στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, δεν δυσκολεύτηκε ο Ηρακλής
Με νίκη 3-0 επί της ΑΕΚ συνοδεύτηκε το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Γλυφάδα. Οι «πράσινοι» μολονότι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 σετ, πήραν το τρίποντο που τους ανεβάζει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό. Εύκολη νίκη πέτυχε ο Ηρακλής επί του Φοίνικα Σύρου με το ίδιο σκορ.
2
Με νίκη 3-0 επί της ΑΕΚ συνοδεύτηκε το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Γλυφάδα. Οι «πράσινοι» μολονότι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 σετ, πήραν το τρίποντο που τους ανεβάζει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό.
Από την άλλη οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν να φύγουν με κάποιο βαθμό από την Γλυφάδα, δείχνοντας πως η απουσία του Νταραϊντού και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών και απουσιών έχουν επηρεάσει το συγκρότημα του Κώστα Αρσενιάδη.Με φόρα μπήκαν οι «κιτρινόμαυροι» στο ξεκίνημα και παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 4-0 άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματά τους και με τον Καριπίδη αλλά και τον Μπέλλο να κερδίζουν τις μονομαχίες με τους πράσινους στο φιλέ ανέτρεψαν την διαφορά και πήραν κεφάλι φτάνοντας στους 25 πόντους με χαρακτηριστική ευκολία.
Η συνέχεια όμως ανήκε στους γηπεδούχους οι οποίοι με τον συνήθη ύποπτο Σαμικά, αλλά και τον πολύ καλό Ντονά βγήκαν στην αντεπίθεση και με άριστη οργάνωση στην άμυνα, αλλά και σωστές τοποθετήσεις κοντά στο φιλέ έφτασαν στην ισοφάριση. Με ψηλές αποδόσεις κινήθηκε και η συνέχεια, με τους παίκτες του Στέλιου Καζάζη να πυροβολούν από τη θέση του σερβίς, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.
Η απουσία του Νταραϊντου για την ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη ήταν έκδηλη, αφού ο Ιβάνκοβιτς δεν μπορούσε να βρει το αντίπαλο γήπεδο και ο Μπέλλος δεν είχε την απαραίτητη διάρκεια στο παιχνίδι του.
Τα σετ: 20-25, 25-23, 25-16, 25-18
Ηρακλής – Φοίνικας Σύρου 3-0
Εύκολη νίκη πέτυχε ο Ηρακλής επί του Φοίνικα Σύρου με τον τεχνικό των «κυανόλευκων», Φρέντι Μπρουκς να ξεκινά στο βασικό σχήμα τον Ζένια Γκόρτσανιουκ και να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.
Στον αντίποδα, ο Γιώργος Αλτουβάς έχοντας αρκετά προβλήματα ξεκίνησε με κεντρικό τον Αλεξάντερ και στο τρίτο σετ χρησιμοποίησε τον Πέρεζ στην συγκεκριμένη θέση.
Τα σετ: 25-16, 25-17, 25-15
Ηρακλής (Μπρουκς): Κάλα 7 (7/13 επ., 100% υπ. – 67% άριστες), Γκόρτσανιουκ 10 (9/17 επ., 1 μπλοκ, 75% υπ. – 75% άριστες), Κανέλλος 3 (3 μπλοκ), Κράβαρικ 7 (5/6 επ., 1 άσο), Προύσαλης 1, Γκασπαρίνι 12 (9/10 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ) / Μπαμπαλιούτας-λ 91% υπ. – 91% άριστες, Μπάρανεκ 7 (7/9 επ., 80% υπ. – 80% άριστες), Χαραλαμπίδης 5 (2/2 επ., 3 μπλοκ), Εφραιμίδης 1, Γεωργιάδης.
Φοίνικας Σύρου (Αλτουβάς): Πουλής 5 (5/8 επ.), Ουέμπερ 11 (10/19 επ.), Αλεξάντερ 1, Σκοτ 3 (3/13 επ., 65% υπ. – 50% άριστες), Πέρεζ 4 (4/7 επ., 31% υπ. – 15% άριστες), Αναστασίου 1 / Δαρίδης -λ 43% υπ. – 07% άριστες, Αλεξίου 3 (2/4 επ., 75% υπ. – 63% άριστες), Αρβανίτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Σάκκαρη: «Βλέπω ξανά τη Μαρία που ήξερα – Προσπαθώ να επιστρέψω στην κορυφή»
- Μπαρτζώκας: «Όταν παίζουμε όλοι μαζί, είμαστε πολύ δυνατοί»
- O Ζελένσκι τα παίζει όλα για όλα – Δεν θα κλείσουμε συμφωνία ανεξαρτήτως όρων
- Τσιτσιπάς: «Απογοητευμένος με το σερβίς μου, θετικό είναι πως δεν νιώθω καθόλου πόνο»
- Η Μάργκαρετ Κουάλεϊ φοβόταν ότι «οι γυναίκες στη βιομηχανία θα με μισούσαν και οι άντρες θα μου έκαναν κακό»
- Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 92-86: Με τριπλέτα «φωτιά» οι Πειραιώτες!
- Συντηρεί την κόντρα με τον Γεωργιάδη η Κωνσταντοπούλου και φτάνει μέχρι τον Χρυσοχοΐδη
- Καρκίνος στην ΕΕ: Αύξηση των κρουσμάτων σε ολόκληρη την Ένωση, καθώς οι δαπάνες για την υγεία αυξάνονται
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)












































![Πρέπει να συμφωνήσουμε με το Ιράν αλλιώς θα γίνει πολύ τραυματικό για αυτούς, λέει ο Τραμπ [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-12T191336Z_264098808_RC2JKJAS38F8_RTRMADP_5_USA-TRUMP-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442