Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Ποδαρικό με γρίπη Η1Ν1 στον Παναθηναϊκό και θύμα τον Πανταλέοντα

Ποδαρικό με γρίπη Η1Ν1 στον Παναθηναϊκό και θύμα τον Πανταλέοντα

Ασχημα μπήκε ο νέος χρόνος στον Παναθηναϊκό, αφού ο αρχηγός του Σωτήρης Πανταλέων βρέθηκε θετικός στον ιό Η1Ν1. Ο έμπειρος κεντρικός το βράδυ του Σαββάτου ανέβασε δέκατα, αλλά συμμετείχε στην προπόνηση, την Κυριακή όμως η κατάστασή του επιδεινώθηκε και μετά από τις εξετάσεις που έκανε βρέθηκε θετικός στην γρίπη. Έτοιμος για την Πιατσέντσα ο Χατζηαντωνίου. Αλλάζουν έδρες οι ομάδες αδρών - γυναικών.

2

Ασχημα φαίνεται να έχει μπει ο καινούριος χρόνος στον Παναθηναϊκό, αφού ο αρχηγός του Σωτήρης Πανταλέων βρέθηκε θετικός στον ιό Η1Ν1.

Ο έμπειρος κεντρικός το βράδυ του Σαββάτου είχε ανεβάσει δέκατα, συμμετείχε όμως στην προπόνηση της ομάδας, την Κυριακή όμως η κατάστασή του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τις προπονήσεις και μετά από τις εξετάσεις που έκανε βρέθηκε θετικός στην γρίπη.

Ο διεθνής του «τριφυλλιού» την είχε γλιτώσει μόνο με πυρετό την πρώτη αγωνιστική του Champions League, όταν ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με σύνθεση ανάγκης κόντρα στην Γιαστρέμπσκι στην Πολωνία αφού θετικοί στον ιό Η1Ν1 είχαν βρεθεί μόνο οι Χατζηαντωνίου – Χριστοφιδέλης.

Ωστόσο, αυτήν την φορά οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Παντελέων είναι θετικός στην γρίπη των χοίρων. Ο γιατρός του συνέστησε, όπως ήταν φυσικό ξεκούραση, ενώ θα δοθεί αγώνας ώστε ο παίκτης να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα έτοιμος και εάν είναι εφικτό να προλάβει και τον αγώνα του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ (10/1).

Ο Ακης Χατζηαντωνίου, πάντως, είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί την Πέμπτη στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Πιατσέντσα, η οποία πάντως σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση έπειτα και από την ήττα της από την Τρεντίνο, ενώ βρίσκεται και με την πλάτη στον τοίχο σε ότι αφορά την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αλλάζουν έδρες οι ομάδες αντρών και γυναικών

«Ανταλλαγή εδρών» σε άνδρες και γυναίκες αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στη διάρκεια της συνεδρίασής του την Δευτέρα. Η ανδρική ομάδα θα «μετακομίσει» από το κλειστό του Μετς στη Γλυφάδα, ενώ η γυναικεία από την Γλυφάδα στο Μετς.

Η αλλαγή αυτή θα ισχύσει μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς οι δύο «πράσινες» ομάδες θα συνεχίσουν κανονικά να δίνουν τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια στο κλειστό της Γλυφάδας.

Την Τρίτη θα σταλεί σχετική επιστολή στις ομοσπονδίες βόλεϊ και από την επόμενη εβδομάδα θα τεθεί σε λειτουργία η αλλαγή εδρών στα δύο τμήματα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο