Θα σας νικήσουμε, είπε ο Σισέ σε οπαδούς του Ολυμπιακού
Τετ α τετ το οποίο ξεκίνησε χιουμοριστικά και παραλίγο να εξελιχθεί σε... θερμό επεισόδιο είχαν ο Τζιμπρίλ Σισέ και ορισμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». «Σισέ, την Κυριακή θα σας νικήσουμε» του είπαν με τον Γάλλο να τους απαντά: «Όχι, εμείς θα σας νικήσουμε». ΑΠΟΕΛ για Τζιόλη και Κλέιτον... -Επιστολή ΠΑΟ στην ΕΠΟ με ευθείες βολές κατά Κόκκαλη - Συνάντηση για το γήπεδο
Τετ α τετ το οποίο ξεκίνησε χιουμοριστικά και παραλίγο να εξελιχθεί σε… θερμό επεισόδιο είχαν ο Τζιμπρίλ Σισέ και ορισμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Ο Γάλλος σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού εκμεταλλευόμενος το ρεπό που τους έδωσε για την Τρίτη (24/11) ο Χενκ Τεν Κάτε ταξίδεψε για την Αγγλία, προκειμένου να διευθετήσει προσωπικές του υποθέσεις. Από την άλλη πλευρά, οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» πετούσαν για την Ολλανδία για το παιχνίδι της ομάδας τους με την Αλκμααρ.
Το απρόσμενο ραντεβού δεν αποφεύχθη στο αεροδρόμιο ανάμεσα στις δυο πλευρές. Οι οπαδοί των Πειραιωτών βλέποντας τον Σισέ τον πλησίασαν και άρχισαν να του κάνουν πλάκα: «Εσύ πού πας; Δεν παίζετε Champions League…», με τον Γάλλο φορ να τους απαντάει «θα παίξουμε του χρόνου».
Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να… πικάρουν τον άσο του «τριφυλλιού». «Αλλά και τι να ξέρεις εσύ από Champions League…» του είπαν και ο Σισέ τούς έδωσε πληρωμένη απάντηση: «Έλα ντε, τι να ξέρω; Απλώς κάθε πρωί που ξυπνάω βλέπω την εικόνα που σηκώνω την κούπα (σ.σ. που κατέκτησε το 2005 με τη Λίβερπουλ)».
Κάπου εκεί, οι οπαδοί του Ολυμπιακού άρχισαν να τον προκαλούν ενόψει ντέρμπι, λέγοντάς: «Σισέ, την Κυριακή θα σάς νικήσουμε» με τον Γάλλο να τους λέει ότι «Όχι, εμείς θα σας νικήσουμε» να μαζεύονται και άλλοι υποστηρικτές των «ερυθρόλευκων» και κουβέντα στην κουβέντα το κλίμα να ανάψει, όμως ο άσος του Παναθηναϊκού αποχώρησε, προκειμένου να μην ξεφύγει η κατάσταση…
ΑΠΟΕΛ για Τζιόλη και Κλέιτον
Στο μεταξύ, δημοσιεύματα από την Κύπρο κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τους Αλέξανδρο Τζιόλη και Σίλβα Κλέιτον, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Τεν Κάτε στον Παναθηναϊκό.
Οι «πράσινοι» φέρεται να πρότειναν τον Έλληνα αμυντικό χαφ και τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στην κυπριακή ομάδα, που καλοβλέπει το ενδεχόμενο να τους εντάξει στο δυναμικό της.
Βέβαια, ο Τζιόλης επιθυμεί να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα πιο υψηλού επίπεδου, ενώ δεν αποκλείεται να… ενεργοποιηθεί, εφόσον κριθεί απαραίτητα, από τη στιγμή που ο Σιμάο θα λείψει έναν μήνα τον Ιανουάριο, λόγω Κόπα Αφρικα…
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.
Ρεπορτάζ της μεγαλύτερης ιταλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας, ακόμη και από τη νέα σεζόν!
Τα τριετή πρότζεκτ που ανέλαβε ο Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον και στη Θέλτα απέτυχαν με κρότο και τώρα παίρνει την ίδια τροπή η δουλειά του στον Παναθηναϊκό.