Ο Μίχαελ Σουμάχερ έχρισε φαβορί τον Τζένσον Μπάτον
Τον Τζένσον Μπάτον έχρισε ως φαβορί για την κατάκτηση του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 ο Γερμανός, επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής, Μίχαελ Σουμάχερ. Ο πρώην οδηγός της Ferrari τόνισε ότι «κοιτώντας την κατάσταση, περιμένω τον Τζένσον να κλειδώσει αυτόν τον τίτλο», τη στιγμή που ο Βρετανός οδηγός έχει ένα πλεονέκτημα 14 βαθμών στην κορυφή του πρωταθλήματος έναντι του team mate του στην Brawn, Ρούμπενς Μπαρικέλο.
89
Ο Μίκαελ Σουμάχερ πιστεύει ότι η ολοκλήρωση της φετινής σεζόν θα βρει τον Τζένσον Μπάτον να πανηγυρίζει τον πρώτο τίτλο F1 της καριέρας του.
Με τέσσερις αγώνες να απομένουν μέσα στην χρονιά, ο Μπάτον έχει ένα πλεονέκτημα 14 βαθμών στην κορυφή του πρωταθλήματος έναντι του team mate του στην Brawn, Ρούμπενς Μπαρικέλο, την στιγμή που οι Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Ουέμπερ της Red Bull έχουν μείνει πάνω από 25 βαθμούς πίσω.
«Κοιτώντας την κατάσταση, περιμένω τον Τζένσον να κλειδώσει αυτόν τον τίτλο», δήλωσε ο Σουμάχερ.
«Είναι πολύ δύσκολο να το χάσει, ειδικά αν κοιτάξουμε τα προβλήματα αξιοπιστίας που είχε η Red Bull. Ο Σεμπάστιαν έχει μείνει με περιορισμένα χιλιόμετρα δοκιμών, άρα είναι δύσκολο για εκείνον να παλέψει και η διαφορά στους βαθμούς είναι υπερβολικά μεγάλη».
Παρόλα αυτά, ο Σουμάχερ πιστεύει ότι ο Φέτελ έχει τις προοπτικές να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στο μέλλον, ενώ θεωρεί άδικες για τον 22χρονο συμπατριώτη του τις συγκρίσεις που κάνει ο κόσμος με εκείνον.
«Εχει όλα τα στοιχεία για το καταφέρει», υποστήριξε ο Γερμανός, επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.
«Εγώ ποτέ δεν ήθελα να με συγκρίνουν με κάποιον άλλον γιατί ήθελα να είμαι εγώ. Το ίδιο επιθυμεί και εκείνος, και πιστεύω ότι όλοι θα πρέπει να το σεβαστούν».
Όσον αφορά το αν υπάρχει ακόμα κάποια πιθανότητα να επιστρέψει στους αγώνες, ο Σούμι απάντησε με το αινιγματικό «δεν χρειάζεται να πω ναι και δεν χρειάζεται να πω όχι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Αυτή είναι η παιδίατρος του νοσοκομείου Ζακύνθου που τέθηκε σε αναστολή – Νέα καταγγελία από γονείς βρέφους
- Ο γηραιότερος άνθρωπος εν ζωή ήταν 50 ετών όταν η Βραζιλία κατακτούσε το πρώτο της Μουντιάλ! – Πόσο είναι σήμερα
- Δεν έπεσε αρκετό χιόνι στην Ελλάδα – Στο 2% η χιονοκάλυψη τον φετινό χειμώνα
- Έλεγχοι της Τροχαίας για μη χρήση κράνους σε πατίνια και ηλεκτρικά ποδήλατα – Βεβαιώθηκαν 45 παραβάσεις
- Τέμπη: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας λόγω των συγκεντρώσεων
- Έβρος: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το Σουφλί – Υπερχείλιση αναχώματος στο Τυχερό
- Σκαριόλο: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για το Κύπελλο – Πρέπει να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας»
- Κινεί διαδικασίες αποφυλάκισης η Ρούλα Πισπιρίγκου – Θα περάσει από επιτροπή πιστοποίησης αναπηρίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/donna-elliot-NCh4pgfdYCA-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442