Φίλαθλοι που επέστρεφαν από το γήπεδο του ΠΑΟΚ, μετά την λήξη του αγώνα με την Χέρενφεν, δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους στο ύψος της οδού Βούλγαρη, με συνέπεια να προκληθούν φθορές και ζημίες στα αυτοκίνητα τους. Μεταξύ αυτών και ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ Φερνάντο Σάντος
Φίλαθλοι που επέστρεφαν από το γήπεδο του ΠΑΟΚ, μετά την λήξη του αγώνα με την Χέρενφεν, δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους στο ύψος της οδού Βούλγαρη, με συνέπεια να προκληθούν φθορές και ζημίες στα αυτοκίνητα τους.
Μεταξύ αυτών και ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ Φερνάντο Σάντος του οποίου το αυτοκίνητο δέχτηκε πέτρες στο παρμπρίζ.
Ο ξένος τεχνικός κατευθύνθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα με την συνοδεία εκπροσώπου του ΠΑΟΚ, για την καταγγελία του περιστατικού.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.