Συλλέκτες μεταλλίων οι Έλληνες ποδηλάτες στο βαλκανικό πρωτάθλημα
Πέντε μετάλλια στο αγώνισμα του κρος κάουντρι κατέκτησε η ελληνική ομάδα η οποία συμμετείχε στο βαλκανικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας που διεξήχθη στο Μαυροβούνιο. Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε η πρωταθλήτρια Ελλάδας του 2009 Ελένη Διακάκη, η οποία ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κρέμασε στο λαιμό της η Δήμητρα Πλεσιώτη.
Πέντε μετάλλια στο αγώνισμα του κρος κάουντρι κατέκτησε η ελληνική ομάδα η οποία συμμετείχε στο βαλκανικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας που διεξήχθη στο Μαυροβούνιο.
Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε η πρωταθλήτρια Ελλάδας του 2009 Ελένη Διακάκη, η οποία ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κρέμασε στο λαιμό της η Δήμητρα Πλεσιώτη.
Στην κατηγορία των νέων ανδρών ο Αλέξης Κοκοβίκας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ στην κατηγορία εφήβων ο Δημήτρης Αντωνιάδης κατέλαβε την τρίτη θέση. Στην ίδια κατηγορία ο Παναγιώτης Βλάχος τερμάτισε τέταρτος.
Τέλος στους παίδες ο Γιάννης Τσακιρίδης ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.
Μπορεί η Μπαρτσελόνα να προηγήθηκε 2-0, όμως η Ατλέτικο μείωσε (2-1) και άντεξε στην πίεση των Καταλανών που έμειναν με δέκα παίκτες στο 79’ λόγω αποβολής του Ερικ Γκαρθία. Ηρωας ο γκολκίπερ Μούσο!