Το πρόγραμμα του αγώνα και οι διαιτητές της ρεβάνς με τη Σπάρτα
Με ανακοίνωσή της την Πέμπτη το μεσημέρι, η ΠΑΕ Παναθηναικός γνωστοποίησε το πρόγραμμα που θα ισχύσει, όσον αφορά τις συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών, αλλά και τις τελευταίες προπονήσεις των δυο ομάδων, ενόψει του επαναληπτικού ματς των «πρασίνων» με την Σπάρτα Πράγας την προσεχή Τρίτη στο ΟΑΚΑ. Οι διαιτητές της ρεβανς.
Με ανακοίνωσή της την Πέμπτη το μεσημέρι, η ΠΑΕ Παναθηναικός γνωστοποίησε το πρόγραμμα που θα ισχύσει, όσον αφορά τις συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών, αλλά και τις τελευταίες προπονήσεις των δυο ομάδων, ενόψει του επαναληπτικού ματς των «πρασίνων» με την Σπάρτα Πράγας την προσεχή Τρίτηστο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Παναθηναϊκού κ. Χενκ τεν Κάτε θα γίνει την Δευτέρα 3/08, στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ στις 19.30, ενώ η προπόνηση των «πρασίνων» θα αρχίσει στις 20.00.
Η ομάδα της Σπάρτα θα έρθει στην Αθήνα την Δευτέρα 3/08 στις 13.45.
Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Σπάρτα Πράγας θα γίνει στις 18.30 στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ και η προπόνηση των Τσέχων θα αρχίσει μισή ώρα αργότερα.
Οι προπονήσεις θα είναι ανοικτές στους εκπροσώπους των ΜΜΕ κατά το πρώτο 15 λεπτό της διάρκειας τους.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia (POR) . Με βοηθούς τους Jose Tiago Garcias Bolinhas Trigo (POR) , Ven&226;ncio Manuel Raposo Batista Tom&233; (POR) ενώ χρέη τέταρτου διαιτητή θα έχει ο Pedro Jorge Carvalheiro Henriques (POR)».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Η Λίβερπουλ ολοκληρώνει μια τραγική σεζόν, οι φήμες για την απομάκρυνσή του συνεχίζονται, ωστόσο ο ίδιος ο Άρνε Σλοτ είναι βέβαιος πως θα είναι στον πάγκο της και του χρόνου.