Επιστρέφει στη Βραζιλία και την Παραναένσε ο Ντέιβιντ
Από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να παραχωρήσει δανεικό τον νεαρό βραζιλιάνο αμυντικό, Ντέιβιντ, προκειμένου να ελευθερώσει μία θέση ξένου, πολλές ήταν οι ομάδες που εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Τελικά θα επιστρέψει στην Βραζιλία, για χάρη της Ατλέτικο Παραναένσε.
Από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να παραχωρήσει δανεικό τον νεαρό βραζιλιάνο αμυντικό, Ντέιβιντ, προκειμένου να ελευθερώσει μία θέση ξένου, πολλές ήταν οι ομάδες που εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Μία από αυτές ήταν και η πολωνική, Βίσλα Κρακοβίας, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε.
Τελικά, όπως όλα δείχνουν, ο Ντέιβιντ θα επιστρέψει στην Βραζιλία, για χάρη της Ατλέτικο Παραναένσε, η οποία τον τελευταίο καιρό έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τον δανεισμό του.
Οι βραζιλιάνοι θα αποκτήσουν δανεικό τον Ντέιβιντ για έναν χρόνο, χωρίς οψιόν αγοράς, καθώς οι άνθρωποι του τριφυλλιού πιστεύουν στις ικανότητες του νεαρού αμυντικού και επενδύουν στο ταλέντο του.
Με την παρουσία των αδερφών Αντετοκούνμπο, καθώς και του Ρίτσαρντ Σιάο θα διεξαχθεί ο αγώνας του Άρη με τον Πανιώνιο στο «Nick Galis Hall» το προσεχές Σάββατο (25/4).
Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του ΝΟ Ρεθύμνου με 15-6 και ολοκλήρωσε αήττητος τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, στην αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.