Ο Ολυμπιακός επιμένει για Κάλστρομ και Γκονζάλες
Το αναμφισβήτητο γεγονός είναι πως ο Ολυμπιακός έχει στρέψει αποκλειστικά το ενδιαφέρον του στις περιπτώσεις των Κιμ Κάλστρομ, πρώτιστα, και Μαρκ Γκονζάλες. Επίσης... αναμφισβήτητο είναι πως και οι δύο αυτές μεταγραφικές υποθέσεις είναι πολύ δύσκολες, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να καταθέσουν τα όπλα.
- Επιφυλακτικοί οι Αγγελόπουλοι για είσοδο στην ΠΑΕ
89
Το αναμφισβήτητο γεγονός είναι πως ο Ολυμπιακός έχει στρέψει αποκλειστικά το ενδιαφέρον του στις περιπτώσεις των Κιμ Κάλστρομ, πρώτιστα, και Μαρκ Γκονζάλες. Επίσης… αναμφισβήτητο είναι πως και οι δύο αυτές μεταγραφικές υποθέσεις είναι πολύ δύσκολες, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να καταθέσουν τα όπλα.
Αναφορικά λοιπόν με τον μεγάλο στόχο της απόκτησης του Κάλστρομ, το «μπαλάκι» είναι ακόμα στην πλευρά της Λιόν. Οσο οι γάλλοι παραμένουν άκαμπτοι στα 6 εκ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον σουηδό μέσο, τόσο η περίπτωση του παραμένει στάσιμη. Βέβαια, η πρόταση των «ερυθρολεύκων», που ανέρχεται στα 3,5-4 εκ. ευρώ, δεν είναι αμελητέα και στον Πειραιά θα μπούνε σε νέο γύρο διαπραγματεύσων με σκοπό να βρεθεί η «χρυσή τομή».
Σε ότι έχει να κάνει με τον Μαρκ Γκονζάλεζ, ο σκληρός διαπραγματευτής Μανουέλ Ρουίθ Λοπέρα, ο πρόεδρος της Μπέτις, εξακολουθεί να επιμένει σε όλους τους τόνους πως «θέλουμε 7 εκατομμύρια».
Πάντως, στην πλατεία Αλεξάνδρας εκφράζεται μια συγκρατημένη αισιοδοξία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής, θεωρώντας οτι ο παίκτης μπορεί να ντυθεί στα ερυθρόλευκα με ένα ποσό γύρω στα 4-4,5 εκ. ευρώ.
Στο μεταξύ, με δημοσίευμα της η ισπανική εφημερίδα «Diario de Sevilla» δίνει μια νέα διάσταση στο θέμα. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Μπέτις έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να αποκτήσει ο παίκτης διαβατήριο από τη Ν.Αφρική (η χώρα που γεννήθηκε ο παίκτης) όπου μέσα από ένα νομικό «παράθυρο», ο Γκονζάλεζ θα θεωρείται κοινοτικός!
Εχοντας το ατού στα χέρια τους οι «μπέτικος» θα θέλουν φυσικά να διαπραγματευτούν σε άλλη βάση με τις ενδιαφερόμενες ομάδες. Στον τρίτο μεταγραφικό πόλο των νταμπλούχων, αυτό της απόκτησης του επιθετικού, ο Φρεντ σαφώς και ενδιαφέρει την ομάδα, ενώ και ο ίδιος με δηλώσεις του στην εφημερίδα Πρωταθλητής, κάθε άλλο παρά αρνητικός εμφανίστηκε.
«Εχω ακούσει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω στα χέρια μου επίσημη πρόταση. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη και γνωστή ομάδα στην Ευρώπη και αν κάνει πρόταση το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την σκεφτούμε πολύ σοβαρά» είπε ο βραζιλιάνος φορ. Σύμφωνα με πληροφορίες η «Φλου» παραχωρεί το 50% του παίκτη με ένα ποσό στα 3 εκ. ευρώ.
Σε περίπτωση που δεν τελεσφορήσει του Φρεντ, οι εναλλακτικές είναι του Αλτιντορ και του Αράνγκο. Για τον πρώτο, η Βιγιαρεάλ δεν δείχνει αρνητική στο να παραχωρήσει δανεικό τον νεαρό αμερικανό, ενώ για τον παίκτη από τη Βενεζουέλα υπάρχει ενδιαφέρον, χωρίς όμως κάτι χειροπιαστό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 0-0: Πολύτιμος βαθμός για την ομάδα του Μαυροπάνου
- Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το δεύτερο Youth League της ιστορίας της (vid)
- Φασούλα: «Πολύ μεγάλη η ευκαιρία που μου έδωσαν οι Βάλκιρις στο WNBA» (vid)
- «Βόμβα» του Ρικάρντο Πατρέζε για τον Φερστάπεν
- Έκλεισε τα 54 ο Ριβάλντο: «Ευχαριστώ τον Θεό για όλες τις ευλογίες που έχει προσφέρει στη ζωή μου»
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ
- Ο Μεντιλίμπαρ, όπως τον βλέπουν οι δικοί του άνθρωποι…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442