Ανδρες και γυναίκες με Γερμανία και Σερβία αντίστοιχα στο Ευρωπαϊκό Λιγκ του βόλεϊ
Τη Γερμανία σε δύο αγώνες στη Λαμία θα αντιμετωπίσει η Εθνική βόλεϊ των ανδρών την Παρασκευή (20:30) και το Σάββατο (19:00), στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Τις ίδιες ημέρες και για την ίδια διοργάνωση, η Εθνική βόλεϊ των γυναικών θα αντιμετωπίσει τη Σερβία σε δύο αγώνες στη Λαμία με προπονητή τον Γιώργο Οικονομίδη, ο οποίος αντικαθιστά προσωρινά τον Γιώργο Λυκούδη που θα κοουτσάρει την ομάδα στους Μεσογειακούς.
Τη Γερμανία σε δύο αγώνες στη Λαμία θα αντιμετωπίσει η Εθνική βόλεϊ των ανδρών την Παρασκευή (20:30) και το Σάββατο (19:00), στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λιγκ.
Η αποστολή θα μεταβεί την Πέμπτη στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και οι παίκτες που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Αρσενιάδης, είναι οι:
Η βαθμολογία του ομίλου (σε 6 αγώνες) ————————————- Θ. ΟΜΑΔΑ ΒΑΘ. ΣΕΤ 1. Γερμανία 10 16-9 2. Βέλγιο 9 15-13 3. Ελλάδα 9 10-13 4. Ρουμανία 8 10-16
Καιη 12άδα των γυναικών για τη Λαμία
Τις ίδιες ημέρες, η Εθνική βόλεϊ των γυναικών θα αντιμετωπίσει τη Σερβία σε δύο αγώνες στη Λαμία, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λιγκ.
Η αποστολή θα βρίσκεται την Πέμπτη στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και οι παίκτριες που επέλεξε ο τεχνικός, Γιώργος Οικονομίδης (ο οποίος αντικαθιστά προσωρινά τον Γιώργο Λυκούδη που θακοουτσάρει την ομάδαστους Μεσογειακούς), είναι οι: