Φοροελαφρύνσεις και διπλασιασμό του ΤΕΜΠΜΕ ζητούν οι έμποροι
Το διπλασιασμό του ΤΕΜΠΜΕ, την άμεση προκήρυξη προγραμμάτων ενίσχυσης για τις Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις, φοροελαφρύνσεις και την κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων ζήτησαν -μεταξύ άλλων- από τον Γ.Παπαθανασίου οι εκπρόσωποι της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.
Το διπλασιασμό του ΤΕΜΠΜΕ,την άμεση προκήρυξη προγραμμάτων ενίσχυσης για τις Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις, φοροελαφρύνσειςκαι την κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων ζήτησαν -μεταξύ άλλων- από τονΓ.Παπαθανασίου οιεκπρόσωποι της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.
Όπως δήλωσε μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Δ.Αρμενάκης, ζητήσαν από τον υπουργό τη σύγκληση του συμβουλίου για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, τον διπλασιασμό του κεφαλαίου του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ) και την παράταση της προθεσμίας περαίωσης.
Οιεκπρόσωποι της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου συζήτησαν με τον υπουργότην κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και την αντικατάστασή του από έναν κώδικα Διακίνησης Αγαθών.
Ακόμη, συζήτησαντην άμεση προκήρυξη προγραμμάτων ενίσχυσης για τις Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις, μέσω του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ).
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας