Ράλι Ντακάρ: Εντοπίστηκε νεκρός ο αναβάτης Pascal Terry
Μετά από τρεις ημέρες ερευνών, ο αγνοούμενος Γάλλος μοτοσικλετιστής βρέθηκε νεκρός από την αστυνομία της Αργεντινής και, ατυχώς, για μία ακόμη φορά το Ράλι Ντακάρ επιβεβαίωσε την φήμη του.
Ο Γάλλος αγωνιζόμενος Pascal Terry, που ήταν αγνοούμενος από το απόγευμα της Κυριακής (04/01/2009) στο 31ο Ράλι Ντακάρ, εντοπίστηκε νεκρός σήμερα (07/01/2009) το πρωί από τις τοπικές αρχές της Αργεντινής.
Σύμφωνα με την οργάνωση του αγώνα, …ο μοτοσικλετιστής εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή, με πολύ πυκνή και υψηλή βλάστηση, δεκαπέντε μέτρα μακριά από τη μοτοσικλέτα του. Είχε βγάλει το κράνος του και είχε αναζητήσει καταφύγιο, έχοντας δίπλα του τροφή και νερό.
Το απόγευμα της Κυριακής (04/01/2009), ο P. Terry είχε τηλεφωνήσει στην οργάνωση για να τους ενημερώσει ότι η Yamaha του δεν είχε καύσιμα, στο 197 χιλιόμετρο της Ειδικής Διαδρομής από τη Σάντα Ρόζα ντε λα Πάμπα προς το Πουέρτο Μαδρίν.
Στη συνέχεια ενημέρωσε ότι θα δανειζόταν καύσιμα από άλλο αγωνιζόμενο και έκτοτε τα ίχνη του εξαφανίστηκαν. Οι οργανωτές προσπάθησαν δύο φορές να επικοινωνήσουν μαζί του, αλλά χωρίς επιτυχία.
Το επόμενο πρωί ξεκίνησαν οι έρευνες για τον 49χρονο Γάλλο αναβάτη, ώσπου εντοπίστηκε νεκρός σήμερα (Τετάρτη 07/01/2009) το πρωί από την αστυνομία της Αργεντινής -η οποία άσκησε προκαταρκτική εξέταση για την αιτία θανάτου του.
Για τον Pascal Terry, η συμμετοχή στο Ράλι Ντακάρ ήταν ένα όνειρο τριών δεκατιών, το οποίο πραγματοποιήθηκε φέτος. Η απώλειά του βυθίζει ξανά στο πένθος τον αγώνα, την ώρα που οι Βρετανοί αγωνιζόμενοι Paul Green και Matthew Harrison βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο έπειτα από σοβαρό ατύχημα που είχαν την πρώτη ημέρα του φετινού αγώνα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.