Τρίτη 14 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Παραμένει στο «ρετιρέ» η Τσέλσι, νίκη της Τότεναμ επί των εννέα της Σίτι

Παραμένει στο «ρετιρέ» η Τσέλσι, νίκη της Τότεναμ επί των εννέα της Σίτι

Νικώντας 2-0 την Μπλάκμπερν ξεπέρασε η Τσέλσι τη βαριά ήττα της από τη Ρόμα για τους ομίλους του Champions League και παρέμεινε ισόβαθμη της Λιβερπουλ στην κορυφή της βαθμολογίας της premier league. Η Τότεναμ συνέχισε την ανοδική της πορεία με 2-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι, που είχε μείνει με εννέα παίκτες!

89

Νικώντας 2-0 την Μπλάκμπερν ξεπέρασε η Τσέλσι τη βαριά ήττα της από τη Ρόμα (3-1) για τους ομίλους του Champions League.

Οι Λονδρέζοι πέρασαν ένα εύκολο απόγευμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premiership και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανελκά ανέβηκαν ξανά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου ισοβαθμούν με τη Λίβερπουλ.

Ο Ανελκά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς με δύο δικά του τέρματα η ομάδα του έφτασε σε μία σημαντική νίκη. Στο 39 ο Γάλλος άνοιξε το σκορ μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Μποσίνγκουα, ενώ στο 69 έγραψε το τελικό 2-0 έπειτα από πάσα του Φρανκ Λάμπαρντ.

Η Τσέλσι έκλεισε τους χώρους και πίεσε ασφυκτικά για το γκολ, ενώ η Μπλάκμπερν δεν μπόρεσε να μπει ποτέ στο παιχνίδι και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

H Μίντλεσμπρο έφυγε με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Αστον Βίλα (1-2) και πήρε βαθμολογικές ανάσες εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Ο Σανλί στο 88 πέτυχε το νικητήριο γκολ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν προηγηθεί στο σκορ με τον ίδιο παίκτη.

Η Τότεναμ συνέχισε την ανοδική της πορεία και νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 (!) παίκτες.

Ο Μπεντ με δυνατό σουτ στο 64 έγραψε το τελικό 2-1 και βοήθησε την ομάδα του να ξεφύγει κάπως από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Τέλος, η Φούλαμ επικράτησε 2-1 της Νιούκαστλ, χάρh στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μέρφι στο 66.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής

Τσέλσι – Μπλάκμπερν 2-0 ( 39, 69 Ανελκά)

Αστον Βίλα-Μίντλεσμπρο 1-2 (37 Σίντγουελ – 34, 88 Σανλί)

Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ 1-2 (16 Ρομπίνιο – 29, 64 Μπεντ)
Αποβολές: 26 Φερνάντεζ, 83 Ντουν

Φούλαμ-Νιουκάστλ (23 Τζόνσον, 66 Μέρφι – 57 Αμεόμπι)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 12 αγώνες)

Λίβερπουλ 29

Τσέλσι 29

Aρσεναλ 23

Μάντσεστερ Γ. 21 -11αγ.

Aστον Βίλα 20

Χαλ 20

Έβερτον 18

Μίντλεσμπρο 17

Πόρτσμουθ 17

Μπόλτον 14

Στόουκ Σίτι 14

Φούλαμ 14 -11αγ.

Μάντσεστερ Σίτι 13

Γουέστ Χαμ 13

Μπλάκμπερν 13

Τότεναμ 12

Γουίγκαν 12

Σάντερλαντ 12

Νιούκαστλ 12

Γουέστ Μπρομ 11

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Απριλίου 2026
Cookies