Στην Ισπανία ο ΑΣΕ Ορμή για τους αγώνες του 1ου ομίλου Champions League γυναικών
Με στόχο να αποκομίσει εμπειρίες, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Ορμή θα αγωνιστεί το προσεχές τριήμερο στον 1ο όμιλο της Β προκριματικής φάσης του Champions League στην πόλη Εστέγια Ναβάρα της Ισπανίας. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τη γερμανική Λειψία, την οικοδέσποινα Ιτσάκο και την κροατική Ποντράβκα Βεγκέτα.
Με στόχο να αποκομίσει εμπειρίες, από τις αναμετρήσεις της με πολύ ισχυρές αντιπάλους, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Ορμή θα αγωνιστεί το προσεχές τριήμερο στον 1ο όμιλο της Β προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος φιλοξενείται στην πόλη Εστέγια Ναβάρα της Ισπανίας.
Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τη γερμανική Λειψία, την οικοδέσποινα Ιτσάκο και την κροατική Ποντράβκα Βεγκέτα. Την πρόκριση για τη φάση των «16» θα πάρει μόνο η πρώτη ομάδα του γκρουπ, ενώ οι υπόλοιπες θα συνεχίσουν στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.
Η πατρινή ομάδα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ταξίδεψε πλήρης στην Ισπανία. Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι Αντριάννα Φάκα, Πέτια Πέντσεβα, Ελένη Ποιμενίδου, Τάνια Πένεφ, Ραλούκα Σάντου, Ραντίνα Κρούμοβα, Βιβή Καζάκη, Καταλίνα Πέτρε, Άννα Στράτου, Ολένα Ρατσένκο, Αθηνά Βασιλειάδου, Ευγενία Καράγιωργα, Σοφία Πατούχα και Αγγελική Καρέλα.
Ο Σέρβος τεχνικός του ΑΣΕ Ορμή, Ζλάτκο Πετρονίγεβιτς, δήλωσε: «Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, είναι επαγγελματικές, με πολλές παίκτριες και με τη δυνατότητα πολλών αλλαγών.
»Εμείς πάμε για να το παλέψουμε και όχι για να χάσουμε με κάτω τα χέρια. Θα δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε. Αυτοί οι αγώνες είναι τεστ για την ομάδα μου, όπως ήταν και στο Νις, το οποίο εκεί περάσαμε επιτυχώς (σ.σ. στην Α΄ προκριματική φάση).
»Τώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, κόντρα σε ομάδες που έχουν πάνω από είκοσι παίκτριες στο ρόστερ τους».
Ο διευθυντής του αχαϊκού συλλόγου, Ανδρέας Κόγκας, δήλωσε: «Γνωρίζουμε το επίπεδο των αντιπάλων μας. Είμαστε πολύ προσγειωμένοι και θέλουμε να δούμε πόσο μακριά ή πόσο κοντά βρισκόμαστε στο επίπεδο αυτών των μεγάλων ομάδων που θα αντιμετωπίσουμε».