Η αναζήτηση σχήματος και παικτών από τον Γιώργο Δώνη εν όψει του αγώνα της Κυριακής (19:00) με τον Πανιώνιο συνεχίζεται, καθώς ο τεχνικός της ΑΕΚ για άλλη μια φορά... ανακάτεψε την τράπουλα στην προπόνηση της Πέμπτης δοκιμάζοντας σύστημα 4-4-2 με τους Μπλάνκο και Σκόκο στην κορυφή της επίθεσης. Όχι άλλα λάθη, το μήνυμα του Δώνη.
Η αναζήτηση σχήματος και παικτών από τον Γιώργο Δώνη ενόψει του αγώνα της Κυριακής (19:00) με τον Πανιώνιο συνεχίζεται, καθώς ο τεχνικός της ΑΕΚ για άλλη μια φορά… ανακάτεψε την τράπουλα στην προπόνηση της Πέμπτης.
Ο 39άχρονος τεχνικός δοκιίμασε στο «διπλό», όπως και την Τετάρτη, το 4-4-2, έχοντας στην κορυφή της επίθεσης, όχι τους Μπλάνκο – Εντίνιο, αλλά τους Μπλάνκο και Σκόκο. Στη μεσαία γραμμή, ο Λαγός ήταν αριστερά και ο Χετεμάι δεξιά, με τους Μπασινά και Πελετιέρι αμυντικά χαφ.
Ο Αλεξόπουλος, που προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη, δεν έπαιξε στο διπλό, και ο Δώνης στο κέντρο της άμυνας έβαλε τους Κυργιάκο και Μαϊστόροβιτς, ενώ στη θέση του δεύτερου έπαιξε για λίγο ο Γκέντσογλου. Στα δεξιά έπαιξε και ο Γεωργέας και ο Κουτρομάνος, ενώ αριστερό μπακ ήταν ο Χουνφράν και στο τέρμα ο Σάχα.
Προς το τέλος, ο Δώνης στη θέση του Σκόκο έβαλε τον Εντίνιο και ο Αργεντινός χαφ πήρε τη θέση του Λαγού αριστερά στα χαφ, με τον Χετεμάι δεξιά. Οι «βασικοί» ηττήθηκαν από τους «αναπληρωματικούς» με 1-0, με κεφαλιά του Μαϊστόροβιτς, με τον Δώνη να είναι προβληματισμένος από την προσαρμογή των παικτών του στο 4-4-2, κυρίως δημιουργικά.
* Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας επέβαλε ποινή 2.000 ευρώ στην AEK για τη συμπεριφορά των οπαδών της.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!