To πρώτο ζευγάρι στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά χάντμπολ ανδρών είναι αυτό της Γαλλίας με την Κροατία. Στο άλλο η Ισλανδία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, στις αναμετρήσεις που θα διεξαχθοπύν την Παρασκευή.
To πρώτο ζευγάρι στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά χάντμπολ ανδρών είναι αυτό της Γαλλίας με την Κροατία. Στο άλλο την αντιπαλό της περιμένει η Ισλανδία, καθώς απομένει η αναμέτρηση Ν.Κορέα-Ισπανία.
Οι «τρικολόρ» νίκησαν 27-24 τη Ρωσία, ενώ στο ημίχρονο προηγούντο 13-10. Αξίζει να σημειωθεί ότι την αναμέτρηση παρακολούθησαν 4.300 θεατές.
Όσο για τη «χρυσή» Ολυμπιονίκη της Αθήνας, Κροατία επικράτησε στον προημιτελικό 26-24 της Δανίας και ετοιμάζεται για τη «σύγκρουση» της Παρασκευής με την αήττητη Γαλλία, από την οποία είχε ηττηθεί στην Α΄ φάση.
Η Ισπανία συμπλήρωσε την τετράδα των ημιτελικών του Ολυμπιακό τουρνουά χάντμπολ ανδρών, καθώς στον τελευταίο -χρονικά- προημιτελικό επικράτησε 29-24 της Νότιας Κορέας. Οι Ιβηρες θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή την Ισλανδία, με «έπαθλο» μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.