Στην 25η θέση του επτάθλου με 5.893 βαθμούς κατετάγη η Αργυρώ Στρατάκη, μετά την ολοκλήρωση του επτάθλου. Τη δεύτερη ημέρα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια των Συνθέτων άρχισε στο μήκος με προσπάθεια στα 5,97 μέτρα, που της έδωσε 840 βαθμούς, συνέχισε στο ακόντιο με βολή στα 45,20 μέτρα, που της χάρισε 767 βαθμούς, και ολοκλήρωσε στα 800μ. με χρόνο 2:14.57, που αποτελεί ατομικό ρεκόρ.
Στην 25η θέση του επτάθλου με 5.893 βαθμούς κατετάγη η Αργυρώ Στρατάκη, μετά την ολοκλήρωση του επτάθλου.
Τη δεύτερη ημέρα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια των Συνθέτων άρχισε στο μήκος με προσπάθεια στα 5,97 μέτρα, που της έδωσε 840 βαθμούς, συνέχισε στο ακόντιο με βολή στα 45,20 μέτρα, που της χάρισε 767 βαθμούς, και ολοκλήρωσε στα 800μ. με χρόνο 2:14.57, που αποτελεί ατομικό ρεκόρ.
Μετά την ολοκλήρωση του επτάθλου, η Στρατάκη δήλωσε: «Δυστυχώς δεν μπόρεσα να κάνω αυτό, για το οποίο έχω προετοιμαστεί. Λυπάμαι, δεν ξέρω τι έφταιγε.
»Ολα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ηταν κακή η πρώτη ημέρα, προσπάθησα να αντιδράσω τη δεύτερη ημέρα, αλλά στάθηκα άτυχη στο μήκος. Η πρώτη ημέρα ήταν καθοριστική.
»Το έπταθλο έχασε την αίγλη του χωρίς την Καρολίνα Κλουφτ. Συγχαρητήρια στη Ναταλία Ντομπρίνσκα, το άξιζε το χρυσό».
Τα μετάλλια…
Το χρυσό μετάλλιο στο έπταθλο κατέκτησε η Ναταλία Ντομπρίνσκα από την Ουκρανία με 6.733 βαθμούς, συγκομιδή που αποτελεί ατομικό ρεκόρ, ενώ η συμπατριώτισσά της, Λιουντμίλα Μπλόνσκα, πήρε το ασημένιο με 6.700 βαθμούς και η Αμερικανίδα Ιλέας Φοντέν το χάλκινο με 6.619 βαθμούς.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης βρίσκεται για λίγο στην Αθήνα και με την ευκαιρία θα συναντηθεί με τον τζένεραλ μάνατζερ Νίκο Ζήση προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα της εταιρείας.
Ο Λανουά ορίζει άνετα Γερμανούς, βρήκε άκρη με Ισπανούς, ενώ πήρε και υπόσχεση για Ιταλούς, προκειμένου να σφυρίζουν στα πλέι οφ τίτλου της Stoiximan Super League