Τρίτη 14 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Νέα συνάντηση Γκούμα-Πατέρα για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση

Νέα συνάντηση Γκούμα-Πατέρα για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση

Οι Γιάννης Γκούμας και Νίκος Πατέρας θα συναντηθούν την Δευτέρα (30/6) στο γραφείο του προέδρου του Παναθηναϊκού, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση όσον αφορά στο μέλλον του Eλληνα αμυντικού στην ομάδα. Ο αρχηγός της ομάδας ζητάει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με τους «πράσινους» να του προσφέρουν μονοετές.

89

Οι Γιάννης Γκούμας και Νίκος Πατέρας θα συναντηθούν την Δευτέρα (30/6) στο γραφείο του προέδρου του Παναθηναϊκού, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση όσον αφορά στο μέλλον του Eλληνα αμυντικού στην ομάδα.

Οι δύο πλευρές έχουν πραγματοποιήσει ήδη δύο συναντήσεις, με στόχο να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Γκούμας στο «τριφύλλι», όμως και οι δύο απέβησαν άκαρπες, καθώς ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ζητάει συμβόλαιου τριετούς διάρκειας, με τους «πράσινους» να του προσφέρουν μονοετές.

Ο διεθνής αμυντικός έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα και λογικά τα όποια εμπόδια έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής θα προσπεραστούν στο τέλος.

Αλλωστε, το ότι την κατάσταση παίρνει στα χέρια του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Πατέρας, δείχνει την επιθυμία του Παναθηναϊκού να κρατήσει στο ρόστερ του τη «σημαία» της ομάδας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Απριλίου 2026
Cookies