Συμμετοχή Γιαννακόπουλου στον πολυμετοχικό ΠΑΟ με 10 εκατ. ευρώ
Τέλος στον γρίφο της συμμετοχής του ή όχι στο νέο πολυμετοχικό σχήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβαλε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Μία ημέρα πριν ανακοινωθεί και επίσημα το «πράσινο» πλάνο, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δήλωσε ότι θα προσφέρει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ.
-H συνέντευξη Τύπου και το ραντεβού με τον Μπάγεβιτς
26
Τέλος στον γρίφο της συμμετοχής του ή όχι στο νέο πολυμετοχικό σχήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβαλε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Μία ημέρα πριν ανακοινωθεί και επίσημα το «πράσινο» πλάνο, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δήλωσε ότι θα προσφέρει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ.
Συγκεκριμένα στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ Σπορδήλωσε:
«Όπως έχω επανειλλημένα πει, τον Παναθηναϊκό τον έχω στην καρδιά μου και όχι στην τσέπη μου. Δεν τον είδα ποτέ επιχειρηματικά. Στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ θα βάλω δέκα εκατομμύρια ευρώ χωρίς να επιζητώ θέσεις και αξιώματα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρης: Συνάντηση του Ριτσαρντ Σιάο με τον Νίκο Ζήση στην Αθήνα για θέματα της ΚΑΕ
- Αλλαγή σκηνικού με τους ξένους διαιτητές της Super League λόγω Ισπανών και Ιταλών
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid)
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442