Ο Μπότος «έδειξε» τον Ολυμπιακό ως επιλογή του Κλέιτον
Τον Ολυμπιακό «φωτογράφισε» ως την επόμενη ομάδα του Σίλβα Κλέιτον ο εκπρόσωπος του παίκτη, Κώστας Μπότος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η ΑΕΚ είναι η μόνη ομάδα που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, εξήγησε όμως πως ο πελάτης του έχει διαφορετικά σχέδια. - Θλάση και ο Σίσιτς; - «Γκάζια» από Ίβιτς στους παίκτες
Τον Ολυμπιακό «φωτογράφισε» ως την επόμενη ομάδα του Σίλβα Κλέιτον ο εκπρόσωπος του παίκτη, Κώστας Μπότος.
Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Supersport FM», παραδέχθηκε ότι η ΑΕΚ είναι η μόνη ομάδα που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, εξήγησε όμως πως ο πελάτης του έχει διαφορετικά σχέδια:
«Ο Κλέιτον θέλει να πάει στην ομάδα που θα του εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες. Θέλει, δηλαδή, μια ομάδα που θα παίζει στο Champions League, αλλά και θα του δώσει τη δυνατότητα μεταπώλησης. Δεν θέλει να πάει σε μία ομάδα και να μείνει εκεί για πάντα. Η τωρινή ΑΕΚ του Νίκου Κωστένογλου δεν καλύπτει αυτές τις συνθήκες που θέλει ο παίκτης».
Ο Μπότος συνέχισε, λέγοντας πως πριν από δύο χρόνια ο Βραζιλιάνος μέσος είχε δώσει τα χέρια με την «Ένωση»:
«Είχα κλείσει τον παίκτη στην ΑΕΚ πριν από δύο χρόνια έναντι 1.2 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε, λόγω διαφωνίας του κ. Φερέρ».
Για τον Ολυμπιακό, τέλος, επεσήμανε:
«Όντως η ΑΕΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση. Υπάρχει κι άλλη μια ομάδα, την οποία δεν μου αποκάλυψε ο κ. Πηλαδάκης. Ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για τον Κλέιτον, αλλα δεν έχει καταθέσει πρόταση».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.